*Nettavisen* Sport.

Messi savner Ronaldo i El Clasico-kampene: - Var mer spesielt da han spilte

TIDENES BESTE: Lionel Messi og Cristiano Ronaldo vil for alltid stå igjen i fotballhistorien som to av tidenes beste spillere.

TIDENES BESTE: Lionel Messi og Cristiano Ronaldo vil for alltid stå igjen i fotballhistorien som to av tidenes beste spillere. Foto: Lluis Gene (AFP)

Lionel Messi har ikke hatt for vane å si så mye positivt om Cristiano Ronaldo. Men nå tar han bladet fra munnen om sin argeste rival.

16.01.20 11:56

Den argentinske Barcelona-stjernen kom med den uventede uttalelsen under La Liga-showet til streamingtjenesten DAZN nylig.

- Det er klart at kampene mot Real Madrid alltid var spesielle da Cristiano spilte. Kampene betyr alltid mye, men da Cristiano spilte ble de mye mer spesielle, sier Messi om sin argeste rival gjennom en årrekke, skriver The Mirror.

- Den tiden er nå forbi, og nå må vi se fremover, legger Messi til.

Ronaldo ble som kjent solgt til Juventus sommeren 2018.

Messi innrømmer videre at han satte pris på kampene mot portugiseren som ga ham kamp om tronen som verdens beste spiller i en årrekke.

- Det var en spesiell duell, som vil bli husket for alltid. Den varte over mange år, og det er ikke lett å holde et visst nivå gjennom så lang tid, påpeker Messi.

Les også: Ole Gunnar Solskjær er mye tøffere enn folk tror - og han kan fortsatt vise seg å være riktig mann for Manchester United (+)

Også Ronaldo har det siste året lettet på sløret om forholdet til Barcelona-stjernen. Mange ble overrasket da Juventus-stjernen på eget initiativ fullroste Messi under utdelingen av The Best-prisen i 2019.

- Vi var på den samme scenen i 15 år. Selvsagt har jeg et godt forhold til ham, sa Ronaldo, som samtidig ikke utelukket at de to stjernene en dag vil møtes under fire øyne til et hyggelig lag.

– Vi har ikke hatt middag sammen ennå, men kanskje en gang i framtiden, sa Ronaldo.

Klikk på bildet for å forstørre. HVER SIN SIDE: Lionel Messi og kona Antonella Roccuzzo sammen med Cristiano Ronaldo under prisutdelingen The Best i 2017.

HVER SIN SIDE: Lionel Messi og kona Antonella Roccuzzo sammen med Cristiano Ronaldo under prisutdelingen The Best i 2017. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Lionel Messi vant i desember Ballon d'Or for sjette gang. Han har nå én gullball mer enn rivalen Cristiano Ronaldo og flest gjennom tidene.

Ett år uten at Messi eller Ronaldo vant Gullballen var nok. For etter at Luka Modric i fjor brøt rekken på ti strake år der de to gigantene hadde vunnet prisen, var det nok en gang Messis tur som vant den prestisjetunge prisen som tildeles verdens beste fotballspiller.

– Jeg ønsker å takke journalistene som har stemt på meg. Og selvsagt, takk til alle mine kolleger i klubben, som har bidratt til denne prisen. Det er utrolig. Tusen takk, sa Messi.

Les også: Dette er overgangene som aldri ble noe av (+)
(Kampanje: kun 1 kr for 1 mnd)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag