RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Messi scorer flest

Foto: Andres Kudacki (Ap)
Sist oppdatert:
Vi setter penger på verdens trolig beste fotballspiller i dagens oddstips.

Langoddsen byr på NHL, islandsk og østerriksk fotball, samt den polske cupfinalen og ishockey-VM, og ikke minst kveldens høydepunkt for mange: Barcelona - Real Madrid i Champions League.

Lionel Messi - Christiano Ronaldo
Norsk Tipping tilbyr en målscorerduell til kveldens semifinale i Champions League, mellom Barcelonas og Real Madrids toppscorere, Messi (odds 2,10) og Ronaldo (odds 4,95). Hvem scorer flest mål, eller scorer de like mange (odds 1,75)? Begge er ventet å spille fra start, noe de må gjøre for at ikke dette spilleobjektet skal bli avlyst.

Messi og Ronaldo kniver om toppscorertittelen i årets sesong av Primera Division, der har de løpt side om side ganske lenge, per i dag står det 31-29 fordel Messi. Begge tar straffer og snitter rett oppunder ett mål per kamp i Spania etter 34 runder. I Champions League er stillingen 11-6 fordel Messi. Begge har spilt 11 kamper. Mens Messi er Barcelonas klare toppscorer deler Ronaldo plassen med Benzema i Real Madrid.

Det ble 2-0 til Barcelona i den første semifinalen, etter at Messi tok ansvar i 2. omgang og scoret begge målene. Mål nummer to var et raid helt på egenhånd i rene Maradona-stilen, det så ut som han bare bestemte seg for at jeg, jeg får vel score et til da, og passerte fire eller var det fem Real-spillere egenhendig. Der så vi nok en gang hva han er kapabel til. Ronaldo scorer ofte på frispark og han er også brukbar med hodet og en allsidig, notorisk måltyv.

I dag er Messi på hjemmebane. Han scorer nesten dobbelt så ofte som Ronaldo i Champions League, han ligger meget godt an til å bli turneringens toppscorer og han kan også bli all time toppscorer i CL hvis han scorer to ganger til. Dette er returkamp etter 2-0 og Barcelona trenger ikke score. Hadde det vært nesten et hvilket som helst annet lag i samme situasjon, hadde vi vegret oss for å sette penger. Men dette er Barcelona på hjemmebane og det skal bare scores, de prøver nok aldri å trygge inn en 2-0 ledelse mot Real Madrid.

Messi scorer ett mål per kamp i CL, Ronaldo 0,54. At Messi scorer fler enn Ronaldo til 2,10 i odds er et spennende spill som må prøves. Real Madrid må fremover for å score og da blir det rom for Messi, selv om han klarer seg helt fint uten rom også.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Canada - Sveits
Canada er manges favoritt til å vinne VM og de er hvertfall favoritter til å vinne den innledende gruppe B, der de har slått Frankrike 9-1 og Hviterussland 4-1. Man står med 6 poeng og i dag venter den antatt sterkeste motstanderen i gruppespillet, Sveits, som har 5 poeng. Man tar med seg poeng videre i mesterskapet og det er helt klart viktig å vinne gruppen, selv om begge disse går videre uansett resultat.

Sveits trengte spilleforlengelse for å slå Frankrike 1-0 i åpningskampen. Siden har det blitt 4-1 over Hviterussland.

Dette er toppkampen i gruppen og Canada er store favoritter til å vinne. Det tror vi også de gjør, men oddsen på 1.20 er ikke veldig spennende, Sveits er tross alt et godt lag med en ganske sterk defensiv. Vi tror Sveits går defensivt til verks og at de prøver å holde 0-0 så lenge som mulig, mens de tar de overgangsmulighetene som kommer. Canada trenger ikke stresse her, de vet de er best men de vil nok gjerne unngå spilleforlengelse og avgjøre dette i løpet av 3. periode. Vi tror ikke de kommer til å blottlegge seg ved å ta store sjanser offensivt, vi tror de holder mye i pucken og bruker den tiden det tar å spille seg til gode målsjanser.

Det må være gode sjanser for at lagene vil se hverandre litt an snarere enn å stupe i angrep. Begge lag har gode målvakter og vi mener det er større sjanse for at kampen går under 5,5 mål enn over. Vi tror på 2-0 eller 3-0 til Canada. 1,45 på at Canada vinner denne matchen med minst to mål kan spilles, men vi fristes mer av 1,70 på under 5,5 mål i kampen. Da går spillet også inn hvis Sveits skulle klare å tyne dette til for eksempel 1-1 eller tape knepent 1-2. Rarere ting har skjedd allerede i dette mesterskapet. Vi får en dobbel til 3,57 og setter 100 kroner, spillefristen er klokken 16.10.

3. Canada - Sveits - over/under 5,5 mål 1,70 1,70
23. Lionel Messi - Christiano Ronaldo 2,10 1,75 4,95

Total odds 3,57

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere