Messi slo til supporter på flyplass i Tokyo

FORBANNA: Lionel Messi fant seg ikke i å bli spyttet på av en River Plate-supporter.

FORBANNA: Lionel Messi fant seg ikke i å bli spyttet på av en River Plate-supporter. Foto: Toru Hanai (Reuters)

Ble spyttet på.

Det har vært et fint år for Barcelona. Seier i La Liga, den spanske cupen og Champions League ble denne uken kronet med seier i VM for klubblag i Japan.

På andre banehalvdel sto argentinske River Plate. Lionel Messi deltok på festen ved å score ett av Barcelonas tre mål i 3-0-seieren over de sør-amerikanske mesterne.

På flyplassen mandag var ikke stemningen like hyggelig. Supportere fra River møtte på Messi og Barcelona i sikkerhetskontrollen og skal virkelig ha plaget klubbens to argentinere, Lionel Messi og Javier Mascherano.

Sistnevnte, som spilte i River fra 2003 til 2005, ble fortalt at han var «en skam» og at han har «glemt røttene sine». I en video lagt ut av den spanske avisen Marca får argentineren verbal julling av sine landsmenn.

I Messis tilfelle ble ting enda litt verre. Der skal en supporter ha gått så langt at han spyttet på Argentinas nummer ti. Messi skal ikke ha latt det gå ustraffet hen og slo til supporteren før han ble dratt unna situasjonen av Mascherano og trener Luis Enrique, melder den spanske avisa Mundo Deportivo.

Under kan man se et par bilder fra hendelsen som skal ha funnet sted på Narita flyplass i Tokyo mandag.

Artikkelen fortsetter under bildet


Lionel Messi har vært i hardt vær den siste tiden i sitt hjemland. Tidligere denne måneden tok han et oppgjør med de argentinske supporterne for måte de hadde behandlet han og hans lagkamerater på.

Det kan godt tenkes at dette var en av disse argentinerens måte å svare på kritikken fra Barcelonas nummer ti.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.