Mesterfinalen avlyses på grunn av nedbørsvarsel

AVLYST: Mesterfinalen mellom Molde og Rosenborg er avlyst. Her fra et tidligere oppgjør.

AVLYST: Mesterfinalen mellom Molde og Rosenborg er avlyst. Her fra et tidligere oppgjør. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Det bekrefter Norges Fotballforbund i en pressemelding fredag.

15.03.19 13:12

- Mesterfinalen mellom Rosenborg og Molde på Ullevaal blir avlyst på grunn av nedbørsmengdene som er varslet natt til søndag og kampdag, skriver NFF i pressemeldingen.

Dermed blir det ikke noe av møtet mellom Rosenborg og Molde søndag. Mye av grunnen er frykten for at baneforholdene skal bli ødelagt til landskampen mellom Norge og Sverige 26. mars.

NFF skriver at nedbørsmengdene som er varslet gjør at de har sett seg nødt til å avlyse Mesterfinalen, men at de vi vil vurdere å gjennomføre finalen på et senere tidspunkt.

Avgjørelsen har fått flere til å reagere. NFF opplyser at publikum som har kjøpt billett til kampen vil få den refundert, men TV 2-profil Jesper Mathisen mener det er kritikkverdig å avlyse kampen på kort varsel.

- Håpløst å avlyse/utsette så sent. Dekker NFF alt av reiseutgifter til de supporterne som har brukt penger på dette her? Var det så lite interesse for kampen at det derfor var enkelt å ta denne avgjørelsen?, spør han på Twitter og foreslår å legge kampen til en kunstgressbane.

Mathisen er ikke den eneste som reagerer på kampen nå er avlyst, ikke mange dagene før tenkt kampstart.

Like etter av avlysningen ble kjent, opplyste Molde om at de likevel møter RBK søndag.

Moldenserne reiser for å møte trønderne til treningskamp i Abrahallen klokken 16.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag