RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mesterliga-moro for Joe Cole

Foto: PAUL ELLIS (Afp)
Sist oppdatert:
Joe Cole får gjøre noe som resten av Liverpool-spillerne foreløpig bare kan drømme om.

Joe Cole ble hentet til Liverpool før forrige sesong, etter at han kontrakten hans med Chelsea gikk ut. Et kupp av Roy Hodgson, tenkte mange, men 29-åringen ble i stedet en av de største floppene i Liverpools nyere historie.

Følg med: Overgangsvinduet live

Og med høy ukelønn har Liverpool strevd med å kvitte seg med spilleren. Nå har det ordnet seg med en utlånsavtale til den franske seriemesteren Lille, som i motsetning til Liverpool skal spille i Mesterligaen i år.

Flere engelske klubber prøvde å hente Cole i siste liten, blant annet Aston Villa og QPR, men spilleren endte likevel i Lille. Cole skal ha gjennomgått den medisinske testen, og overgangen ble bekreftet både av Lille og Liverpool onsdag ettermiddag.

Her kan du se bilde av Cole med sin nye drakt.

Liverpool ønsket helst å slippe å låne ut Cole til en annen Premier League-klubb. Samtidig var Lille villig til å betale en større andel av Coles lønn en det Villa og QPR var.

Funfact: Cole blir faktisk den første engelske spilleren i fransk toppdivisjon siden Chris Makin (Marseille) og Chris Kiwomya (Le Havre) i 1997.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere