Mesterligaen glapp

Foto: (AFP/Scanpix)

Bolton hadde et håp om å melde seg på i kampen om Mesterliga-plass tirsdag. Den kampen ble avlyst.

05.04.06 00:03

BIRMINGHAM - BOLTON 1-0: Etter bortetapet for Birmingham, er det nå hele sju poeng opp til Tottenham, som ligger på den eksklusive fjerdeplassen i Premier League.

UEFA-cupen er fortsatt innenfor rekkevidde for Bolton, men Mesterligaen vil nå vise seg svært vanskelig tilgjengelig.

- Et fabelaktig mål
- Det er klart at Champions League flyter avgårde raskt nå. Dette var en av de kampene hvor vi skulle kutte gapet til de andre lagene, men i steden for misbrukte vi muligheten, sa manager Sam Allardyce etter oppgjøret.

Tirsdagens kamp mellom hardt pressede Birmingham og et Bolton-lag med stor sjøltillit fortonet seg kjedelig og sjansefattig.

- Et fabelaktig mål av Jiri Jarosik skilte lagene. Dermed har vi tre nederlag på rad nå, og muligheten vår for en spesielt god plassering i ligaen svinner hen, avsluttet en nedbrutt Allardyce.

Bedre med i bunnstriden
Jarosiks mål kom etter 37 minutter. Han fikk ballen på 30 meter, og dro seg elegant forbi et par oppassere før han skjøt med venstrebeinet fra 23 meter. Ballen lurte seg inn i keeperens lengste hjørne, og må karakteriseres som en meget pen scoring av russeren.

Med seieren ligger Birmingham best an av lagene rundt seg i bunnstriden.

Det kan på nåværende tidspunkt se ut som de tre lagene Birmingham (28 poeng), Portsmouth (27) og West Bromwich (27) vil kjempe om å unngå to nedrykksplasser.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag