RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mesterligaen i vasken for Byåsen

Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
Sist oppdatert:
Det hjalp lite for Byåsen å vinne over makedonske Metalurg Skopje lørdag. Svenske Sävehof får spille europacup med de beste.

Selv med en overbevisende 26-20 seier mot de makedonske vertene var Byåsen sjanseløse på gruppeseier i kvalifiseringen. Ettersom svenskene vant det innbyrdes oppgjøret mellom lagene måtte Byåsen håpe på Sävehof-tap i deres siste kamp. Men Sävehof sviktet overhodet ikke, og vant med hele 33-21 over Cluj Napoca fra Romania lørdag.

Dermed ble trøndernes tap mot Sveriges sølvlag fra fjorårssesongen skjebnesvangert. Byåsen måtte strekke våpen med 26-33 mot Sävehof fredag. Laget fra Partille i Göteborg får følgelig delta i det gjeveste selskapet med Larvik og andre europeiske topplag, mens Byåsen må ta til takke med den mindre attraktive EHF-cupen.

- Det er selvfølgelig kjipt, men jeg tror EHF-cupen passer for oss nå. Det ville blitt tøft i mesterligaen. Vi er et ferskt lag, sier Byåsen-profilen Camilla Herrem ifølge NTB.

Hun innrømmer at Sävehof viste seg som et sterkere lag, og fortjente avansementet. Men etter å ha mottatt en skyllebøtte fra trener Valeri Putans fredag, viste Byåsen seg utvilsomt fra en bedre side i det siste kvalifiseringsoppgjøret.

- Det var to helt forskjellige kamper. I dag sto vi bra i forsvar og fikk satt i gang flere kontringer, påpeker landslagskanten, og gir ros til Byåsens forsvarsjef Pernille Wibe

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere