*Nettavisen* Sport.

Mesterne gjorde jobben

De regjerende mesterne, Detroit Pistons, er videre i NBA-sluttspillet. Les alt om nattens kamper her.

DETROIT PISTONS - PHILADELPHIA 76ERS 88-78 (4-1 i kamper): Philadelphia 76ers forsterket laget med Chris Webber like før sluttspillet startet, for å gi Allen Iverson litt assistanse. Men da regnet ikke laget med å møte de regjerende mesterne Detroit Pistons i første runde. Pistons har storspilt og trengte bare fem kamper på å sende Sixers ut av sluttspillet. I nattens kamp var det Richard Hamilton og Chauncey Billups som bidro sterkest offensivt med 23 poeng hver. Iverson ble selvsagt toppscorer for Sixers med 34 poeng.

SEATTLE SUPERSONICS - SACRAMENTO KINGS 122-118 (4-1 i kamper): For første gang på sju år er Seattle SuperSonics i andre runde av NBA-sluttspillet. Anført av Rashard Lewis slo de i natt Sacramento Kings for fjerde gang og avsluttet dermed sesongen til Peja Stojakovic & co. Lewis scoret sju av sine 24 poeng i siste periode og avgjorde kampen til Sonics' fordel. Roy Allen ble toppscorer for hjemmelaget med 30 poeng. Stojakovic storspilte for Kings med 38 poeng. Mike Bibby scoret 35 for gjestene.

BOSTON CELTICS - INDIANA PACERS 85-90 (2-3 i kamper): Indiana Pacers gikk skikkelig på trynet i kamp fire mot Boston Celtics, men klarte å reise seg i nattens oppgjør. Jermaine O'Neal sto for 19 poeng og 10 returer for Pacers, som nå mangler en seier på å ta seg videre til andre runde. Paul Pierce ble toppscorer for Celtics med 27 poeng.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.