RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Mesternes fjerde strake tap

Edmonton Oilers - fortsatt uten Patrick Thoresen - slo Anaheim Ducks natt til mandag.

Mens nordmannen er i farmerligaen AHL tok Edmonton Oilers sin fjerde seier for sesongen. Og den var viktig - laget ligger nemlig på delt 10. plass blant de 15 lagene i NHLs vestre avdeling.

Nykommeren Sam Gagner scoret det avgjørende målet i straffeslagkonkurransen, slik at kampen endte 3-2 i Oilers' favør.

En annen nykommer, Andrew Cogliano, utlignet til 2-2 da han scoret i undertall med 1,27 minutter igjen på klokka i tredje periode.

Kampen var for øvrig Dustin Penners første i Anaheim siden han forlot klubben på kontroversielt vis i sommer. Edmonton lokket den storvokste vingen vekk fra de regjerende Stanley Cup-mesterne med en ekstremt lukrativ kontrakt, til Anaheims store irritasjon.

Lagenes managere - Brian Burke og Kevin Lowe - har ikke vært på talefot siden.

- Du skjønner ikke helt hvordan det blir å komme tilbake før du er der. Den første perioden var det mange følelser og minner som løp gjennom hodet. Å se Ducks-draktene på den andre siden av benken, vel vitende om at jeg har på meg en Oilers-drakt, var en interessant følelse, sa Dustin Penner etter matchen.

Penner scoret 29 mål for Anaheim forrige sesong, og gikk fra 450.000 dollar til 3,8 millioner dollar i lønn da han skiftet klubb. Så langt har han to mål og tre assists på 12 kamper.

Chris Kunitz og Corey Perry scoret Anaheims mål, mens Ales Hemsky sørget for Edmontons første.

Ryan Smyth scoret ett mål og noterte seg for en assist da Colorado Avalanche vant 3-1 over Minnesota Wild, som manglet både Marian Gaborik og Pavol Demitra. Evigunge Joe Sakic hadde to assists for Avalanche.

Henrik Zetterberg, ligaens beste poengplukker så langt, måtte nøye seg med én assist da Detroit Red Wings vant 3-2 over Vancouver Canucks. Thomas Holmström, Mikael Samuelsson og Jiri Hudler scoret for Red Wings, mens Matt Cooke og Markus Näslund scoret for Canucks.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere