Bare noen minutter etter at Christian Eriksen ble fraktet til sykehus stod de danske spillerne overfor et tøft valg lørdag kveld.

De fikk nemlig muligheten til å fortsette kampen klokken 20.30, eller sette i gang igjen klokken 12.00 søndag.

Les også: Eriksen fortsatt stabil

Laudrup reagerer

Det får den danske fotballegenden Michael Laudrup til å reagere.

- Det er valg som ikke er et valg, sier han og retter krass kritikk mot UEFA på dansk TV 3+.

Spillerne valgte som kjent å fortsette kampen lørdag kveld. Laudrup mener det er merkelig at spillerne blir satt i den situasjonen i det hele tatt.

- Du tar en avgjørelse så tett på en stor følelsesmessig hendelse, og det er det jeg mener er feil. Der burde UEFA sagt at de naturligvis ikke spiller igjen i kveld, og at de vil opplyse om hvilke muligheter de har for å gjentoppta kampen senere, sier Laudrup.

Les også: DBU kritiseres: - Mange trodde han var død

- Når slike ting skjer er du som spiller påvirket av følelsene dine, og da har du ikke nok overblikk til å ta viktige avgjørelser, sier han videre.

- Det var feil

Kampen endte med finsk 1-0-seier, men rapportene om at Christian Eriksen er i stabil tilstand på sykehuset, føles likevel som den største seieren. Laudrup hyller innsatsen spillerne la ned til tross for påkjenningen de hadde vært gjennom.

- Jeg står fast ved at jeg mener det var feil, men da det ble slik er det utrolig sterkt av spillerne å finne den energien, sier Laudrup.

Christian Eriksen blir værende på sykehus til videre undersøkelser etter lørdagens kollaps i fotball-EM. Tilstanden er fremdeles stabil.

Det opplyser Danmarks fotballforbund (DBU) på Twitter søndag formiddag. Stjernespilleren har sendt en hilsen til sine lagkamerater.