RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Michael Owen frustert

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Michael Owen er lei av å slite benken i Real Madrid. - Det er ikke akkurat noen god oppladning til fotball-VM, sier han.

Englands stjernespiss Michael Owen har slitt med å spille seg til fast plass i førsteelleveren på Real Madrid. Nå er han bekymret for at lite spilletid for klubblaget vil ødelegge for landslagsspill.

- Noen ganger er jeg fornøyd med tilværelsen her nede, men så havner jeg kanskje plutselig på benken igjen, og da blir jeg litt nedfor, sier Owen.

Managerskifte
Michael Owen har ikke akkurat lyktes for Real Madrid, og nå ytrer han sin misnøye over det stadige skiftet av managere i den spanske toppklubben

- Det er ikke akkurat ideelt for meg, sier Owen til The News of the World og medgir at han har snakket med Englands landslagssjef Sven Göran Eriksson om problemet.

Har tro på Owen
Real Madrids trener Luxembourgo sier at han føler med Owen.
- Han kommer til å få spille mer. Det er ikke slik at Raul og Ronaldo må starte i hver eneste kamp. Jeg liker Owen godt, han lytter alltid etter og gjør det bra på treningene. Han er kanskje litt introvert, men han har definitivt karakter, sier Luxembourgo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere