Gå til sidens hovedinnhold

Michael Owen reagerer kraftig mot Liverpool-spillere: - De er ikke naturlige avsluttere

Og Jürgen Klopp skjønner lite av eget lags prestasjoner på overtid.

Lørdag ble det en forsmedelig poengdeling for Liverpool i oppgjøret mot Newcastle, et oppgjør hvor Jürgen Klopps menn hadde mer enn gode nok muligheter til å avgjøre oppgjøret.

Allerede før pause burde det kanskje stått både 3- og 4-0, men det skulle bli med Mohamed Salahs mål etter fire minutter. Og tar man ikke mulighetene man får, blir man ofte straffet.

- Dette er Liverpools store problem

Det skjedde også på overtid i kampen, da Joe Willock for andre gang på kort tid satt ballen i nettet, etter at det første ble annullert av VAR.

Les også: Nå har Premier League sett seg lei: Fullstendig boikott

Slikt blir det kraftige reaksjoner av, og søndag er det Michael Owen som er ute og melder litt mot sin tidligere klubb.

- Dette er Liverpools store problem. Sadio Mane er en fantastisk spiller, og han scorer en del mål. Det samme kan man si om Salah. Men problemet er at ingen av de fremstår som naturlige avsluttere, sa fotballeksperten til BT Sports.

Og la til:

- De er ikke spillere du kan stole på i de situasjonene.

Jürgen Klopp var selvsagt rasende etter at laget hans slapp inn 1-1-målet på overtid, og var tydelig i harnisk på sidelinjen.

- De fortjente det

Etter kampen roet han seg noe, men var også klar på at laget hans ikke fortjente Champions League-plass med slike opptredener.

Han var heller ikke spesielt imponert over avslutningsferdighetene som ble vist.

Les også: Søndagens Premier League-rykter

- Jeg tror ikke du kan skape så mange eller bedre sjanser enn det vi gjorde i dag. Men vi klarte ikke å drepe kampen og vi spilte ikke bra nok. Vi spilte oss gjennom forsvaret deres hele kampen, de måtte løpe mye, sa Klopp til BT Sports.

- Det var vi som holdt Newcastle i kampen. De fortjente målet til slutt.

Liverpool fikk en eventyrlig mulighet til å sikre seg samtlige tre poeng på overtid da Willocks første scoring ble annullert, etter at ballen hadde vært borti hånda på angrepsspilleren i forkant av scoringen. Men et lite minutt senere var spissen frempå og pirket ballen i mål - igjen.

- Vi har vært uheldige med VAR denne sesongen, men i dag fikk vi endelig hellet med oss og så bare gir vi Newcastle en ny mulighet til å score. Det gir ingen mening. Det er tøft å svelge, innrømmet Klopp.