RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Michael Schumacher vekkes fra koma

Foto: David Davies (Pa Photos)
Sist oppdatert:
- Denne prosessen kan ta lang tid.

Michael Schumacher er i ferd med å vekkes fra sitt kunstige koma. Oppvåkningsprosessen kan ifølge hans manager vare lenge.

- Michaels sedasjon blir redusert for å starte oppvåkningsprosessen. Denne prosessen kan ta lang tid, sier manager Sabine Kehm, ifølge ABCnews.com.

Den tidligere formel 1-stjernen ble lagt i kunstig koma etter at han falt og slo hodet i en stein da han sto på ski i de franske alpene.

Schumacher hjelm ble delt i to under fallet og 45-åringen har siden ligget på sykehuset i franske Grenoble.

LES OGSÅ:- Han ville ha vært død nå uten hjelmen

- Eneste oppdatering
Torsdag fortalte Michael Schumachers manager Sabine Kehm at oppvåkningsprosessen har begynt og at dette var den eneste oppdateringen som vil komme mens prosessen pågår.

- Familien til Michael Schumacherber ber om at privatlivet respekteres, og at ikke legene som skal arbeide med oppvåkningen ikke blir forstyrret, sier en Kehm ifølge ITV.

- Samtidig ønsker familien å uttrykke oppriktige takknemlighet for støtten de har fått fra alle verdenshjørner, fortsetter manageren.

- For å beskytte familien er det enighet om at det ikke blir gitt flere oppdateringer så lenge oppvåkningsprosessen holder på, avslutter hun.

Falt åtte meter
Etterforskere har tidligere jobbet med å finne ut hvordan Michael Schumacher kunne pådra seg livstruende skader under et fall i alpinbakken.

LES OGSÅ:Bruker Schumacher-film til rekonstruksjon

- Han fulgte den rødmerkede løypen før han begynte å kjøre utenfor oppmerket løype. Han er tydeligvis en ekstremt god skiløper, men en av skiene hans traff en stein som stakk opp i den umerkede løypen. Det gjorde at han falt åtte meter og slo hodet i en annen stein, sier den statsoppnevnte etterforskningslederen Patrick Quincy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere