RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Migen på A-landslaget

Sist oppdatert:
Brann-spissen får trolig sin debut for Albania 7. februar.

(iBergen.no): Publikumsyndling Migen Memelli hadde nylig et vellykket treningsopphold med det albanske landslaget. For det ble han belønnet med å bli tatt ut i troppen til privatlandskampen, på hjemmebane, mot Makedonia 7. februar. Memelli er også tatt ut til EM-kvalifiseringskampen, på hjemmebane, mot Slovenia i mars.

- Jeg fikk gode tilbakemeldinger da jeg var på treningsleir og ble fortalt at jeg er med i troppen til disse kampene. Det blir kjempestort. Jeg har aldri spilt A-landskamper før så jeg håper jeg får min debut allerede mot Makedonia. Jeg har fått noen hint, sier Memelli til iBergen.no.

Selv om Memelli er sugen på spilletid, har han noen hinder han må forsere. Til kampene mot Makedonia og Slovenia er det tatt ut hele fem angrepsspillere. Memelli vet det blir tøft om plassene.

- Jeg vet hva jeg er god for, og jeg skal gjøre alt for å vise at jeg fortjener spilletid. Jeg har stor respekt for mine konkurrenter og treneren, men jeg skal krige helt frem til kampstart, forteller Memelli.

I Brann er man positiv til at Memelli får vist seg frem på landslaget. Trener Mons Ivar Mjelde har tidligere uttalt at det er viktig både for klubben og spillerne at de får mulighet til å spille for sine respektive land.

Migen har tidligere representert landslaget seks ganger, men det var B-lag og kampene var ikke offisielle, forteller spilleren selv.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere