RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Migens første røde kort

Sist oppdatert:
Sjokket var stort da Migen Memelli for første gang i sin karriere ble utvist.

Stadion (iBergen.no) - Brann-Odense 1-1

(iBergen.no ) Det var i det 53. minutt av kampen at Memelli for tredje gang gikk opp i en luftduell med høye albuer og ble straffet for det. Første gang han gjorde det fikk han tilsnakk av dommeren. Deretter fikk han gult kort for å gjenta handlingen i en duell med Morten Fevang – som fikk en kul på kinnet. Da publikumsyndlingen Memelli gikk opp med høye albuer for tredje gang i kampen viste dommeren ingen nåde.

- Jeg var aldri i tvil om at avgjørelsen var riktig. Det var tredje gangen har gjorde det samme og han hadde allerede fått tilsnakk og gult kort. Når han gjorde det for tredje gang var det bare en ting å gjøre, sier kampen dommer Martin Hansson til iBergen.no.

Memelli selv hevder aldri å ha fått rødt kort tidligere i sin karriere. Agenten hans kan heller ikke huske at spilleren noen gang har vært vist ut. Sjokket var derfor stort for den populære albaneren da dommeren viste ham det røde kortet.

- Det var et sjokk å se dommeren trekke opp det røde kortet. Det er første gang jeg har blitt utvist i hele min karriere. Jeg ble irritert og svært skuffet samtidig. Jeg føler spesielt jeg sviktet lagkameratene mine som måtte kjempe ti mot elleve lenge. Men de gjorde en god jobb og jeg er fornøyd med at vi tok poeng, sier Memelli til iBergen.no.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere