RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mika vil ha laggull

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Hopptreneren er sterk i troen før VM i skiflyging i Oberstdorf.

- Målet er to medaljer, og en av dem gull i lagkonkurransen. Skiflyging passer og Oberstdorf passer oss, så dette burde bli bra, sier Mika Kojonkoski til skijumping.no.

Den finske landslagtreneren synes sesongen har vært interessant til nå, men ble overrasket over den dalende formkurven etter en god start.

Etter nyttår har formen igjen kommet seg og nordmenn har vært på pallen i seks av åtte renn, hvorav fire endte med seier.

- Vi setter oss høye målsetninger, og hvis det alltid går etter planen ville det nesten vært kjedelig. Hopp er preget av små marginer og full av overraskelser, mener Mika.

Kojonkoski sier videre at han ser forbedringer hos de unge hopperne, og trekker frem Tom Hilde og Anders Bardals fremganger.

- Tom har forbedret seg steg for steg de siste to årene. Variasjonene i hans prestasjoner er blitt mindre, og med fortsatt jobbing vil han bli enda mer stabil, sier treneren.

Om Anders Bardal sier Kojonkoski at trønderen har jobbet hardt utenfor landslaget og når han har vært på laget har han hatt omgivelser og resultater som har gitt ham selvtillit til å konkurrere.

I tillegg er treneren glad for at Anders Jakobsen er tilbake på toppen etter å ha slitt litt med det mentale denne sesongen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere