RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mikel i A-troppen

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
John Obi Mikel blir tatt ut i troppen til Nigerias A-landslag.

Nigerias tekniske direktør Sulaiman David bekrefter at tre spillere fra Nigerias U20-landslag blir plukket ut i A-landslagstroppen til vennskapskampen mot Libya den 17. august.

Ifølge nettstedet Kick Off får John Obi Mikel plass i den 25-manns store troppen sammen med lagkameratene Taye Taiwo og Sani Kaita fra U20-landslaget.

Lyn-spilleren Chinedu Ogbuke var også nære ved å få en plass i troppen, men er foreløpig blitt plassert på «stand by» sammen med to andre U20-landslagsspillere.

Sulaiman David sier videre at antall unge spillere er begrenset fordi de ønsket å ha med de rutinerte spillerne før VM-kvalifiseringskampen mot Algeria.

John Obi Mikel ble kåret til Nigerias beste spiller i U20-VM i Nederland tidligere i sommer. Nigeria tapte finalen mot Argentina 2-1.

Fremtiden til Mikel er fremdeles uviss. Han har skrevet under på en luktrativ kontrakt med Manchester United og skulle etter planen knytte seg til Old Trafford-klubben i januar neste år, men det var før Chelsea kom på banen og hevdet Mikel var deres eiendom.

Lyn og Manchester United har sendt den omstridte overgangssaken til det europeiske fotballforbundet (FIFA).

Midtbanespilleren skulle opprinnelig ha returnert til Lyn etter U20-VM, men befinner seg trolig for tiden hjemme hos familien i Nigeria.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere