Gå til sidens hovedinnhold

Mikel om Hazard: - Han er den verste på treningsfeltet

Den tidligere lagkompisen får slakt for den manglende treningsviljen han viste.

Eden Hazards opphold i Real Madrid har vært et mareritt. John Obi Mikel forteller at han ble sjokkert over belgierens holdninger da de begge var i Chelsea.

I et lengre intervju med The Athletic åpner Mikel opp om hans tidligere lagkamerat.

– Jeg har alltid sagt at en av de spillerne som hadde alt og som var mest begavet – fart, teknikk, ferdigheter og styrke – er Hazard. Han var like bak Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Men det var bare hvis han ville det selv, sier Mikel.

Les også: Påskeaftens Premier League-rykter

Hazard kom til Chelsea fra Lille i 2012 og tok Premier League med storm. I en årrekke var han en av ligaens beste spillere. Likevel mener Mikel at Hazard kunne vært enda bedre – hvis han bare hadde giddet.

– Han sa det selv et par ganger også, at hvis han ville bli så god som de to, så kunne han det. «Ikke så god som Messi, fordi han er fra en annen planet, men jeg tror jeg kan nærme meg eller bli bedre enn Ronaldo», sa han til oss.

Ikke dedikert

Duoen spilte sammen i Chelsea fra 2012 fram til Mikel forlot klubben til fordel for kinesiske Tianjin i 2017.

– Men han er ikke dedikert til fotballen. Han trener ikke bra. Han er den verste spilleren jeg har spilt med på treningsfeltet. Fordi han var så god, var det ingen som sa noen ting om hans treningsvaner. Han kunne spille lørdag og være vår beste og bli kåret til «man of the match», sier Mikel.

– Så kunne han komme mandag og tirsdag og bare gå rundt og ikke gjøre noe, forteller nigerianeren, som i dag spiller for Stoke.

– Han bare gikk rundt, mens vi andre hadde vanlig treninger. Men på banen så man hvor god han egentlig var.

Skadeplaget

Hazards karriere har haltet skikkelig etter at han forlot Chelsea sommeren 2019. Real Madrid punget ut rundt 1 milliard kroner, men investeringen har slått helt feil.

Driblefanten har hatt hyppige skadeavbrekk og står med stusslige fire mål på 36 kamper for de liljehvite. Hazard har for lengst mistet flere oppgjør i Spania på grunn av skader enn han gjorde på sju år i Chelsea.

Muskeltrøbbel har holdt Hazard ute av spill de siste ukene. Han er trolig tilbake tidligst i midten av måneden.

(©NTB)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis