RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mikel snakker ut

Sist oppdatert:
John Obi Mikel (18) var ikke pratsom etter sin andre comeback-trening med Lyn heller. Men i morgen lover unggutten å snakke.

BISLETT (TV 2 Nettavisen): - I morgen skal vi snakke mye, men ikke i dag, sier en smilende Mikel.

18-åringen besvarte alle spørsmål med at han kommer til å prate ut etter mandagens Lyn-retur i forbindelse med morgendagens trening.

- Jeg vet ikke hva som skjer, men spurte Mikel om han vil snakke med pressen. Det sier han at han vil gjøre i morgen, sier Henning Berg.

Lyn-treneren måtte unnvære en småforkjølet Ali Al-Habsi, Kevin Larsen og Tommy Berntsen under Bislett-økten.

Ingen automatikk for Mikel
- Tommy har fått en liten føling med skade i leggen, men blir klar til sønsdag. Og Ali trente alternativt på Toppidrettssenteret

Henning Berg kan bare ta med en av de tre nigerianerne mot Odd dersom Al-Habsi skal vokte målet. For man kan kun benytte to ikke-EU-spillere i troppen.

- Jeg skulle gjerne hatt alle tre til disposisjon. Men det ligger ingen automatikk i at Mikel går rett inn på laget. Det er stor konkurranse, og han vil bli vurdert opp mot de andre. For bredden i stallen og nivået på trening er det veldig bra at de tre nigerianske spillerne er tilbake.

En annen som nå er tilbake på Lyn-treningene er Espen Olafsen. Han har vært sykemeldt siden nyttår, og i mellomtiden har Henning Berg tatt over som hovedtrener. Espen Olafsen har kontrakt med Ullevaal-laget ut neste år.

I samtaler med Olafsen
- Vi er i samtaler nå, og jeg håper vi blir enige i løpet av 14 dagers tid, er Olafsens knappe kommentar.

Ifølge Lyn-direktør Morgan Andersen skal Olafsen føle seg litt frem, og klubben ønsker å ha ham med i fortsettelsen.

- Vi er glad han er tilbake på jobb igjen, og kommer til å diskutere med ham fremover. Espen er en ressurs for oss, sier Andersen.

Og avviser at det er aktuelt med en delt hovedtrenermodell igjen, slik klubben gjorde da Olafsen og Hans Knutsen overtok Lyn.

- Det er Henning Berg som er hovedtrener nå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere