RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mikel trosset Mourinho

Sist oppdatert:
Mikel er i trøbbel igjen, etter å ha spilt landskamp mot Jose Mourinhos vilje.

John Obi Mikel, som gikk fra Lyn til Chelsea i fjor, spilte hele kampen da Nigeria møtte Ghana i en privatlandskamp tirsdag. Det til tross for at Chelsea mandag erklærte at Mikel var skadet og uaktuell for spill.

Dermed havner Mikel nok en gang i klammeri med manager Mourinho, som tidligere har irritert seg grønn over 19-åringens svært avslappede forhold til treningstider.

Refser Mourinho
Nigerias landslagssjef Austi Eguavoen forsvarer imidlertid bruken av Mikel.

- Mikel nevnte aldri for meg at han skulle være skadet. Jeg ba ham spille 90 minutter, og han svarte at han ønsket å spille første omgang. Når Chelsea sier han er skadet, er det noe galt, raser Eguavoen, som fortsetter å fyre løs mot Chelsea-ledelsen.

- Mistenker jeg at Chelsea ikke var helt ærlige med meg? Jeg mener det. Alle så hvordan Mikel spilte. Han viste ingen tegn på å være skadet, så jeg er ganske overrasket over at Chelsea hevdet at han var skadet, sier Eguavoen.

Edu benket

Landslagssjefen har også en høne å plukke med Newcastle-manager Glenn Roeder, som nektet spissen Obafemi Martins å spille.

- Vi ville at han skulle spille, men han var som sunket i jorden. Denne saken tar vi til høyeste hold, sier en forbannet Eguavoen.

Lyn-spissen Chinedu Obasi Ogbuke var med i Nigerias tropp, men ble sittende på benken hele kampen. Derfra fikk han se landet sitt tape 1-4, i en kamp som ble spilt i Brentford.

Den tidligere Brann-yndlingen Seyi Olofinjana spilte de første 76 minuttene for Nigeria. Chelseas Michael Essien spilte etter rapportene en meget god kamp for Ghana.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere