RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mikel vil spille fra start i United

Sist oppdatert:
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): John Obi Mikel viste søndag hvorfor Manchester United kjøper ham fra Lyn. 18-åringens mål er å gå rett inn på A-laget til United.

Se alle målene gratis på web-tv

Søndag var John Obi Mikel sentral da Lyn nedsablet Molde med kalassifrene 6-1 på Ullevaal. Det markerte en herlig avslutning på den mest fantastiske helgen i hans liv.

- Vi måtte vinne. Det var veldig deilig å score. Og jeg er veldig glad akkurat nå, sa John Obi Mikel til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Ambisiøs og søvnløs
Fredag kveld stod han i sentrum for hele sports-Norge da Lyn annonserte nigerianerens overgang til Manchester United. Og søndag flokket alle journalistene seg rundt 18-åringen igjen, etter mål og målgivende i 6-1-seieren.

En hektisk helg, med andre ord.

- Jeg har ikke sovet hele helgen, innrømte Mikel overfor TV 2 Nettavisen etter kampen.

Og han kom med en innrømmelse til:

- Jeg vil gå rett inn på laget til Manchester United. Det er det som er målet. Forhåpentligvis klarer jeg det.

Må beskyttes
Sannsynligvis er det ikke mange blant de 4.639 tilskuerne som var til stede på Ullevaal søndag, som oppfatter den målsetningen som urealistisk. John Obi Mikel brøt flere Molde-angrep, scoret et herlig mål og leverte et kunststykke av et forarbeid til Leos mål innimellom alle krempasningene han slo til sine lagkamerater.

Det store spørsmålet nå er hvordan han takler medieoppmerksomheten.

- Han kan ikke håndtere pressen hver dag, selv om han må tåle å snakke med pressen etter kampen. Men hver dag, det går ikke. Jeg håper pressen har forståelse for det, understreker Henning Berg.

SAMLESAK: Alt om 4. serierunde

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere