Gå til sidens hovedinnhold

Mikel: - Visste Chelsea ville bli skuffet

John Obi Mikel var fullstendig klar over at Chelsea ville bli skuffet da han skrev under for Manchester United. Her ser du hva han sa før agentene hentet ham til London.

Mikel-saken kan deles i to. Den før og den etter at agentene kom inn i bildet. Alle rundt Mikel mener at han aldri har vært så fornøyd som da avtalen med Manchester United ble underskrevet. Det bekreftet han også i flere intervjuer. Blant annet med nigeriansk presse.

- Glad for at agentene ikke var med
I et intervju med 105,5 COSMO FM snakket han også om flere av stridsspørsmålene i saken.

- Jeg er glad for måten overgangen ble gjennomført på. At ingen agenter var involvert. Ingen agenter eier meg totalt. Derfor ble overgangen gjort på den måten, sa Mikel til radiostasjonen.

Så kom agentene til Norge, Mikel forsvant til London, og alle uttalelsene hans endret seg. Plutselig ville han til Chelsea, og kun dit. Og Morgan Andersen var plutselig en kjeltring.

- Jeg er ganske sikker på at John Obi Mikel vil til Manchester United hvis han kan velge frivillig, gjentok Lyn-direktør Morgan Andersen onsdag.

- Ble drapstruet
Lyn har hele tiden vært helt klare på at Mikels siste uttalelser har kommet under press. Materialforvalter Tom Erik Jørgensen bodde på hotell sammen med stortalentet da han ble drapstruet.

- Jeg bodde på hotell sammen med ham. Han kom til meg og fortalte at han har snakket med John Shitttu på telefon, og at folk i bakgrunnen hadde truet ham på livet, sier Jørgensen til TV 2 Sporten.

Overfor TV 2 Nettavisen forteller Jørgensen at Mikel sa at han var glad for at det ble United og ikke Chelsea.

- Han gledet seg over overgangen til United. Siden de er så flinke med talenter, mente han at det kunne være bedre å komme dit. Han var veldig avslappet og rolig i dagene etter overgangen. Derfor blir det bare komisk for meg å se det han har sagt om Chelsea på TV, sier Lyns materialforvalter.

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre

Kommentarer til denne saken