*Nettavisen* Sport.

Mikkelborg dundrer videre

Foto: hesteguiden.com

Olav Mikkelborg har hatt en strålende start på 2013 og suksessen fortsetter under lørdagens V75-løp i Drammen.

02.03.13 09:22

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Austin tilbake for Leeds
Oddstips 2: Ingen løsning for Bilbao

Tippetips: Slik skal vi få 12 rette
Tippeligaen: Nettavisens tabelltips

Sportspill leverte strålende tips fredag. Det ble full klaff i V4-spillet fra Färjestad på alle kupongforslagene i både V4 og DD. Det minste V4-forslaget (innl.pris kr 100) betalte tilbake 549 kroner, mens det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake 634 kroner. Espen Edvardsen prikket seks rette på det største V65-forslaget på Jarlsberg og de som fulgte det forslaget kunne kvittere ut 4 519 kroner. I V5-spillet lanserte han tredjevalget Luckyline Goofy som en alternativ banker og de som fulgte hans mellomste V5-forslag (innl.pris 480 kroner), kunne kvittere ut pene 1 974 kroner.

V75-sirkuset forflytter seg til Drammen denne lørdagen, og det er Arne Sems Minneløp med 75 000 kroner til vinneren for hopper for de kaldblodige, samt Ludvig Nilsens Minneløp for varmblodshestene i eliten med en tilsvarende sum til vinneren som er hovedoppslagene.

Vi fant vår soleklare banker for dagen i et av hovedløpene for dagen i V75-3 i Arne Sems Minneløp, og vi synes det ligner en skreddersydd oppgave for 4 Arien. 4-årshoppa står veldig gunstig inne i dette tidsløpet på pengene, og vi tror kusk Olav Mikkelborg kjører seg relativt tidlig til tet med favoritten. Derfra blir hun slett ikke lett å fange, og vi er ganske sikre på at Lome Elden-datteren bokfører årets første triumf her.

Annonse: Grøstad satte 8-valget Creek's Star og 6.valget Myklejenta først på sin rangering sist lørdag. Hvilke godbiter har han i hatten denne lørdagen?

I Kongepokalen i den siste starten var hun i ferd med å gå et strålende løp før en galopp felte henne litt ut i oppløpet, og hun satt da klistret i ryggen på den senere vinneren Timian Scott. Gikk da etter alt å dømme glipp av en plass blant de tre, og en lav 28-tid full vei. Hun skal normalt være klart forbedret med løp i kroppen etter litt pause, og hun taklet dagens arena på utmerket vis i den nest siste starten.

Vår rangering V75-3/V5-5: A: 4 B: 10-14-13-2-15 C: 12-1-9-8-7-6-5-3 D: 11

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V75 på 2360 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 14.10
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.05
DD kl. 16.45

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V75-1/V5-3, 2100 meter autostart
Vi støter på en av dagen største favoritter med sine 75% i dette kaldblodsløpet i relativt høyt grunnlag i V75-1 i form av 2 Alsaker Faks, og i en feilfri utgave, blir ikke 7-åringen lett å slå. Kanongod til seier på 27.1 full vei i den siste starten, og på lørdag jakter Järvsöfaks-sønnen den fjerde strake V75-triumfen.

Den kan meget vel komme, og vi garderer ikke på våre to minste spilleforslag. Det er dog en viss fare for galopp fra start når han har hester på begge sider (kan bli hissig da), og dersom storfavoritten skulle rote seg vekk, står trolig 9 Briskeby Rauen klar til å overta (og vi krysser på de to største forslagene).

Han fikk fjerde på 27.7 full vei sist, og han var da klart slått av favoritten. Han måtte dog dra opp angrepene uten en rygg å gå i da, og det kan fort bli omvendt på lørdag. Vi har sett hesten spenstigere enn han var sist, og tilbake der han var når han ble tredje i Lars Laumbs løp, skal ikke favoritten føle seg for trygg.

Vår rangering V75-1/V5-3: A: 2 B: 9-8-4-6-7-5 C: 10-11-12 D: 3-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V75-2/V5-4, 2100 meter voltestart
Vi tror fem hester gjør opp om den gjeveste sjekken i dette varmblodsløpet hvor de stallansatte skal i aksjon i V75-2, og vi synes 7 C.C. Neo er alt for lite spilt med sine 16 %! Trolig ventet inn dagens oppgave (står perfekt inne på pengene i løpet), og han var sterk toer på 17.0 full vei sist han gjestet dagens arena.

Det var mot klart tøffere konkurrenter enn dagens, og når dyktige Hans W. Storås setter seg opp i sulkyen bak Holm-traveren, er han svært spennende. Den beste kusken i form av Svein O. Wassberg tar turen fra Bergen med 3 You Va Bene, og den ekvipasjen kan meget vel kamme hjem den gjeveste sjekken.

Love You-sønnen har holdt fin form i hele vinter, og i den siste starten fikk han sølv på 17.9 full vei i fra en vanskelig utgangsposisjon (spor tolv). Det kan være slik at 1 Mr. Renati B.R. piler til tet hvis han tramper i vei på rette foten, og på en arena som dagens, ser vi da ikke helt bort i fra at 6-åringen leder rundt om.

Varslet form igjen i den siste starten ved å bli fjerde på 17.1 full vei, og kapasiteten er udiskutabel. Litt sjanseartet til står 12 French Prestige, men en hest som står bokført med tre strake triumfer må selvsagt tas på alvor. Veldig fin form er det på 5 Annie Girl, og svært dyktige Kristine Kvasnes er stødig sjåfør.

Vår rangering V75-2/V5-4: A: 7 B: 3-1-12-5 C: 2-6-8-10-11 D: 9-4

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V75-4/V4-1, 2100 meter voltestart
Vi har et hoppeløp for varmblodshester å forholde oss til i den fjerde avdelingen, og som alltid i denne typen løp ser det litt åpent ut på forhånd. Vi tyr således til bred gardering, men fremst setter vi formbomben 13 K.L.M. Linedancer. Står selvsagt sjanseartet til, men hun skal ikke være så lite spilt som 10 %!

7-årshoppa har varslet storform nå på slutten (tapper til sølv på 16.1 full vei i den nest siste starten), og i den siste starten krabbet hun nesten over konkurrentene i fra rygg leder til slutt (grisepigg). Fikk femte på 15.8 full vei bak One More Flight&Ci i det løpet, og med litt flyt på veien, tror vi hun kjemper som seieren.

I ferd med å avslutte strålende var 8 Carpe Emmanova i den siste starte nfør hun slo på galoppen kort før mål, og en mindre pause etter mange tøffe løp kan ha gjort godt for den flotte 7-årshoppa (vant hele seks løp i fjor). Sporet er ikke det beste for 2 Excella, men med feilfri avgang må hun regnes veldig tidlig.

Hun fikk sølv på fine 16.0 full vei bak Strong Forte i et V75-løp sist, og i et rent hoppeløp skal da Wassberg-traveren vurderes tidlig. Ga seg fra tet sist gjorde 4 Livi Goal, men med ryggløp er hun seiersaktuell. Spennende etter pauser er 5 Patricia Hastrup, 11 Ira Helevi og 13 Raisa, og alle de er gode nok på sitt beste.

Vår rangering V75-4: A: 13 B: 8-2-4-11-14-5 C: 3-7-15-12-6-9 D: 10

HTML EMBED

V75-5/V4-2, 2100 meter autostart
Et flott kaldblodsløp i høyt grunnlag støter vi på i den femte avdelingen, og vi har klart mest tro på tre hester. Vi er dog ikke helt fremmed for at det kan smelle her, og på vårt store system får vi plass til ni hester. Vi tror 2 Stjernejerven sitter tidlig i tet, og da skal han i så fall tilmåles solide vinnersjanser.

Järvsöfaks-sønnen stod på flott til sjette på 25.8 full vei i en rask avslutning i Jakob Meyers Pokalløp i den siste starten, og forut for den starten fikk han fjerde på 26.2 full vei. Formen er således fin, og på lørdag er det ned en klasse for andrevalget i spillet, og vi bankerspiller Moen-traveren på lillebongen.

Det er full form på 11 Vestpol Faxen, og Tjomsland-traveren står veldig pent inne i dette løpet på pengene. Det var sterkt å slå seg inn til seier på fine 23.4 fra 40 meter tillegg på en sprint i den siste starten, og favoritten må selvsagt tilmåles solide vinnersjanser på ny (kan dog bli tøft å hente inn tetløperen).

Vi synes årsdebuterende 1 Rokne Eld står spennende til på lørdag, og han er veldig lite spilt med sine 10 %! Speeder voldsomt fort til slutt med et løp på lang vent, og med perfekte luker til slutt fra rygg leder, ser vi ikke helt bort i fra at sjokket kan være et faktum. God etter lang pause i fjor, og vi krysser tidlig.

Vår rangering V75-5/V4-2: A: 2 B: 11-1 C: 8-5-9-12-6-7 D: 3-10-4

Annonse: Lørdagens andre sjokk fra Grøstad dukker opp i V75-5 og denne er det flott odds i lørdag

V75-6/V4-3/DD-1, 2100 meter autostart
Eliten for varmblodshestene støter sammen i Ludvig Nilsens Minneløp med 75 000 kroner til vinneren i V75-6, og det blir vel som det ellers har vært i hele vinter at det er en hest fra suksess-trener Frode Hamre`s kvalitetsfyllte stall som går helt til til topps (noe annet ville i hvert fall være et sjokk for oss).

Vi har dog vondt for å skille duoen 3 Acolyte Hanover og 4 Winmecredit, i og med at det trolig vil bli kjørt offensivt både bak 1 Shaman Star M. og 2 Kejser K.D. får å få ryggen på en av de to antatt beste, og da er det den av de to som får det beste opplegget underveis, som trekker det lengste strået til slutt.

Det er nesten uffattelig hvordan Frode Hamre har klart å holde formen på disse hestene gjennom hele vinteren (de gikk tross alt mange tøffe løp i fjor sommmer og høst), men det ser ikke ut til å være noe som biter på noen av dem. De toger å går, og de vil trolig forsyne seg grovt av premiefatet også denne lørdagen.

Acolyte Hanover måtte vandre utvendig i den siste starten, og da kunne han ikke bli bedre enn tredje på 15.0 full vei. Vant sprettlett i to løp forut for den starten på 14-tallet full vei, og han skal regnes med en topp vinnersjanse på ny. Winmecredit var overlegen på 14.6 full vei sist, og han kan meget vel vinne igjen.

Vår rangering V75-6/V4-3/DD-1: A: 3-4 B: 6-7-1-2-5-9-10-12 D: 11-8

V75-7/V4-4/DD-2, 1700 meter autostart
Et flott sprintløp for varmblodshester avslutter denne V75-rebusen, og vi synes vinnerkandidatene er mange. Vi får plass til hele åtte hester på vårt store system, men vi heiser opp fire hester. I fine rygger i fra start står 10 Pavie Vang, og når det er tilbake på sprint for 6-åringen i dag, synes vi han skal være favoritt.

Han har holdt strålende form i hele vinter, og i den siste starten fikk han fjerde på 16.6 full vei i et V75-løp. Favoritt blir 7 Nonstop Sas, men sporet på en sprint på en arena som dagens er ikke gull (en favoritt i litt fare da). Dog toppform der i gården, og på lørdag jakter 6-åringen den tredje strake V75-triumfen.

Den kan selvsagt komme, men det må klaffe litt på veien i fra dette sporet. Veldig positiv til sølv på 16.5 full vei i årsdebuten etter lang pause var 6 Callisto, og løp i kroppen har normalt gjort godt. Dog litt vondt for å vinne løp (klarte ikke det i hele fjor), men med kusk Kai Johansen i superform, bør han strekes tidlig.

I et nydelig spor står 3 Paco Halbak, og det blir vel slik at Killingmo-traveren får overta teten fra 1 Be My Hero ut av den første svingen. Han har skuffet mye, men forutsetingene er de rette denne gangen. Vunnet V75-løp i Drammen før (på full vei), og vi ser ikke helt bort i fra at 11-prosenteren kan lede rundt om.

Vår rangering V75-7/V4-4/DD-2: A: 10 B: 7-6-3 C: 2-9-1-11-12-4-5-8

V5-1, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp innleder denne V5-rebusen, og vi synes 3 Baldini ligner en klink vinner. Etter fem strake triumfer som alle ble tatt på veldig imponerende vis, prøvde 4-åringen seg i Johan Widdings Minneløp i den siste starten, men på voltestart var han helt sjanseløs på å løse ut i rett gangart (nesten som forventet).

På lørdag er det tilbake bak startbilens vinger som gjelder, og der har Standpoint-sønnen vært stø som fjell. Så langt kun gått løp på 1000-metersbaner, og da er det alltid litt usikkert hvordan han takler det. Går den biten greit vinner han dette løpet med et gjesp, mot svært slett motstand, og vi garderer ikke.

Vår rangering V5-1: A: 3 B: 9-2-1-7 C: 8-10-12-4-5-11 D: 6

V5-2, 1700 meter autostart
Et sprintløp for kaldblodshester i relativt høyt grunnlag venter oss i den andre avdelingen i V5-spillet, og vi synes løpet ser litt åpent ut. Med to bankere innenfor V5-veddemålet (samlebonger spiller vi ikke), helgarderer vi likegodt dette løpet, men det kan være så enkelt som at 1 Argr G. leder rundt om.

Lynrask i fra start, og vi synes innsatsen til tredje på 26.6 over aktuell distanse etter en steintøff åpning på løpet var veldig god. Han er trolig forbedret med løp i kroppen, og han trekker fordel av dagens arena. Tilbake etter en mindre pause kommer 10 Ra Tina, og 9-årshoppa er en meget habil sprinter på sitt beste.

Hun gikk fine 27.0 i sitt siste sprintløp (satt fast da), og hun skal være snakk om en vinnerkandidat. Variabel er 2 Henrik (gikk godt igjen til tredje sist), men på sitt beste kjemper han som seieren. Forbedret med løp i kroppen er trolig 5 Hågå Jo, mens både 8 Bings Smokken og 9 Skusviken duger på sitt beste.

Vår rangering V5-2: A: 1 B: 10-2-5-8-9 C: 7-3-12-4-6-11

Stort abc-system i V75!
Innleveringspris, kr. 2360.- (over fire bonger)
Stamme 12960 rekker (2*5*1*9*9*2*8)
2-9
1-3-5-7-12
4 Arien
A: 13 B: 2-4-5-8-11-14 C: 3-7
A: 2 B: 1-11 C: 5-6-7-8-9-12
3-4
A: 10 B: 3-6-7 C: 1-2-9-11

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V75!

Utfylling:

Bong 1, kr. 720.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 640.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 640.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 360.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.