RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mikkelborg i støtet

Sist oppdatert:
I kveldens V5 på Momarken har Olav Mikkelborg flere hester som kan blande seg inn i seierskampen. Les hvordan han selv vurderer mulighetene.

Her finner du Nettavisens tips til V5A på Momarken.

Her finner du tipsene til V5B.

Lørdag overrasket Mikkelborg ”alle”, unntatt seg selv, med å vinne med Rex Ribb. Etter ei tid der mange stallhester har slitt med sykdom og formsvikt, kan det hende at Rex`en var et tegn på at stallen er tilbake i form. På Momarken i kveld har ”Mikkel” tro på flere sjanser, blant annet en kapabel stallhest.

Det første løpet er et uoversiktlig felt med urutinerte kaldblodshester til start. 13 Stumne Blikk har bare et prøveløp å vise til, men det bor mer i denne hesten enn hva som kommer fram av prøveløpet, kan Olav fortelle.

- 13 Stumne Blikk var veldig fin i prøveløpet og jeg kjørte ikke for fullt. Jeg tror han har et par sekunder inne i forhold til prøveløpstida. Vi står litt langt bak og det er usikkert å si hvor fort vi kommer oss fram, men jeg synes det er et outsiderpreg over ham, forteller Mikkelborg.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

I fjerde løp blir 6 Oviduz De Retz stor favoritt etter å ha gått et kruttsterkt løp på Biri 3.februar. Franskmannen er ikke til å stole på, og det er jevnt bak ham. Det er ikke umulig at det kommer en smell i denne avdelingen. Olav Mikkelborg kjører sistevalget 7 Payback Express som ifølge kusken slettes ikke fortjener det stempelet.

- Jeg synes 7 Payback Express er undervurdert i kveld. Han er mye bedre enn han har fått vist. Forrige gang han startet, var han ikke i orden, så det løpet er bare å glemme. Etterpå har han vært bra i flere rutineløp og jeg synes han er en luring for de som fisker etter et spennende spilleobjekt. Han er i hvert fall aktuell for en trippelplassering, lyder det optimistisk fra Olav.

Nannestadtreneren har veldig god tro på egentrente 9 Running Force i 6. løp/V5a-5/V5b-2.

- Formen til 9 Running Force er veldig fin og jeg har ambisjoner med han i kveld. Forrige gang feilet han fra start, men gikk veldig bra etterpå. Voltestart er litt usikkert, galoppfaren er tilstede, men feilfritt ender han langt oppe. Han trener veldig fint for dagen og dette er den beste sjansen min i kveld sammen med 3 Baroness Kemp.

3 Baroness Kemp har et perfekt løp på papiret i 9. løp/V5b-5/DD-2 og blir klar favoritt i V5-spillet.

- 3 Baroness Kemp har stigende form og skal absolutt regnes i toppen. Nest sist ble hun hindret på veien, men avsluttet fort til tredje, mens sist satt hun fast med krefter igjen. Det er ikke lenge til hun vinner løp og det kan absolutt skje i kveld. Hun er ikke så rask fra start, så det blir et løp i rygger, men det er nok også det beste opplegget for henne. Hvis det klaffer litt, henter hun de aller fleste til slutt, evaluerer Mikkelborg om hoppa som Steinar Holm trener.

Kilde: rikstoto.no

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere