*Nettavisen* Sport.

Mikkelsen hastesendt til sykehus

INNLAGT: For to og en halv uke siden feiret Andreas Mikkelsen seier i Rally Catalonia. Oppladningen til Rally Wales har langt ifra vært optimal. Foto: Pau Barrena (Afp / NTB scanpix)

Likevel klar til start i Rally Wales.

12.11.15 22:20

Den norske rallyprofilen Andreas Mikkelsen ble onsdag sendt til Tyskland i all hast for en legesjekk, men starter likevel Rally Wales fredag.

Han følte seg dårlig onsdag og avlyste alle avtaler resten av dagen. Mikkelsen ble fløyet til Tyskland for å sjekkes av Volkswagens lege.

- Jeg følte meg ikke 100 prosent i går. Vi satt oss ned med legene, og bestemte at jeg skulle gå gjennom en sjekk. Den viste ingenting, så vi er gitt grønt lys for rallyet, skrev Mikkelsen på sin Facebook-side.

VW-laget ville ikke uttale seg om hva som var årsaken til at Mikkelsen følte seg uvel, men opplyste at det ikke dreide seg om noe alvorlig, og at han vil være tilbake i Wales tidsnok til førerpresentasjon torsdag kveld.

Nordmannen vant den forrige VM-runden i Spania. Det var hans første seier i VM-sammenheng.

Torsdagens shakedown ble derfor gjennomført uten nordmannen på plass. Hans to lagkamerater Sébastien Ogier og Jari-Matti Latvala var raskest på gjennomkjøringen.

- Uheldigvis måtte vi droppe Rally Wales-shakedown i dag. Jeg er ok, men har åpenbart mistet en erfaring jeg ville ha fått på shakedownen, skrev Mikkelsen.

Mads Østberg var sjuende raskest. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag