Milan berger poeng mot Barcelona

Foto: Afp/Scanpix

Både Milan og Barcelona er allerede klare for sluttspillet i Champions League og da blir det poengdeling igjen. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny onsdag:
Tippetips: England får kamp av Tyskland

Viking Lotto: Siste nytt om onsdagens gigantpott

Onsdagens langoddsprogram består av 46 objekter, der hovedfokuset naturligvis rettes mot kveldens åtte Champions League-kamper. I tillegg finnes det en rekke hockeymatcher fra Sverige på dagens program, samt noen håndballkamper. Det er dessverre svært langt mellom godbitene denne onsdagen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Bayer Leverkusen - Chelsea
Både Manchester City og Manchester United fikk trøbbel i sine kamper tirsdag og dette blir aldeles ikke noe walk in the park for Chelsea som har tapt tre av de fire siste seriekampene i Premier League. Bayer Leverkusen viser form i Bundesliga og vi synes 3,35 for H er det klart mest spennende alternativet her.

AIK - Timrå
Bunnkamp i Eliteserien. Vi jaktet Timrå nest sist, men da endte det uavgjort 2-2 hjemme mot Luleå. Sist ble det knallsterk borteseier mot Linköpings. AIK er ustabile og flere viktige spillere må testes innenfor kveldens kamp, mens Timrå stort sett har skadefritt lag. Timrå fikk en voldsom opptur sist, og da kommer det gjerne en seier til på direkten. 2,55 for B er det klart beste alternativet i denne kampen.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens avslag
Arsenal - Borussia Dortmund
Hele Norge kommer til å trykke av på Arsenal i kveld, mest i mangel av bedre alternativer. Arsenal klarte ikke bedre enn 0-0 hjemme mot Marseille i forrige gruppespillkamp, og møter et bedre lag i kveld. Greit nok at Borussia Dortmund ikke har levert foreløpig, men nå er formen er kraftig oppadgående for de regjerende tyske seriemestrene og vi ser slett ikke bort fra at tyskerne kan overraske på Emirates i kveld. Styr unna.

Dagens spill
Milan - Barcelona
Gigantmøte mellom to av den europeiske fotballens storheter i Milano. Dessverre har ikke kampen noen særlig betydning, da begge lagene allerede er klare for sluttspillet. Således er det eneste spenningsmomentet foran denne kampen hvem som vinner gruppen. Milan skuffet muligens en smule sist ved å rote bort en 1-0 ledelse borte mot Bate Borisov og ligger dermed to poeng bak Barcelona i denne gruppen. Serie A-formen er utmerket med 5-1-0 på de seks siste kampene. Kevin Prince-Boateng returnerer etter karantene. Trolig lagoppstilling onsdag: Abbiati - Abate - Nesta - Thiago Silva - Antonini - Boateng - Nocerino Ambrosini - Aquilani - Pato - Ibrahimovic

Bracelona står med tre strake seirer i denne gruppen og 11-0 i målforskjell. Også i hjemlig liga er laget ubeseiret, men ligger likevel på annenplass bak Real Madrid. Her må Daniel Alves sone karantene, mens Andres Iniesta er skadet. Trolig lagoppstilling onsdag: Valdes - Puyol - Mascherano - Pique - Abidal - Xavi - Busquets - Fabregas - Sanchez - Messi - Villa

Det endte 2-2 i det omvendte møtet i Barcelona etter at Milan utlignet på overtid, i en kamp Barcelona dominerte fra start til mål. Ingen tvil om at Barca har den største kapasiteten, men all den tid kampen spilles i Milano og ingen av lagene har noe særlig å spille for, tror vi det bra sjanse for ny poengdeling. Norsk Tipping og bookmakerne har gjort Barcelona til veldig stor favoritt her, og det betyr at det flott odds for poengdeling. Norsk Tipping gir 3,45 i odds for at ingen vinner kampen. Vi synes det er fint betalt i en kamp uten særlig betydning og velger et singelspill på U i kveld. Vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag onsdag
Kamp 71 Milan - Barcelona 4,30 3,45 1,60
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspillNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.