RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Milan jager revansje

Sist oppdatert:
Serie A-tittelen er trolig tapt. Nå sikter AC Milan på å gå til topps i Champions League - trofeét de var svært nære å vinne i fjor.

Helgens tap (0-1) mot Lecce betyr at Milan nå er ni poeng bak Juventus. Og selv om Juventus ikke akkurat har vist noen formtopp selv de siste kampene er avstanden trolig for stor til at tabelltoer Milan kan snyte Torinoklubben for gullet med bare seks kamper igjen å spille.

Gode sjanser til avansement
I Champions League, hvor Milan tapte finalen mot Liverpool i fjor, går det imidlertid bedre for Carlo Ancelottis menn.

Etter 0-0 borte mot John Carews Lyon i den første kvartfinalekampen, satser Milan alt på å ta seg til finalen med seier tirsdag hjemme i Milano.

Med i Milans tropp er den ukrainske målmaskinen Andrej Sjevtjenko og den italienske landslagsspilleren Filippo Inzaghi og brasilianeren Kaka. Alle tre fikk hvile mot Lecce.

Carew på benken?
Dessuten begynner skadeproblemene i forsvaret forsvunnet, ettersom både Cafu og lagkaptein Paolo Maldini er tilbake i spill.

- For øyeblikket går det ikke så bra for oss i serien. På tirsdag kommer vi imidlertid til å være bedre og førsteoppstillingen kommer til å være annerledes, sa trener Carlo Ancelotti etter nederlaget mot Lecce, ifølge Reuters.

Lyons store trumfkort er den brasilianske midtbanestjernen Juninho som er tilbake etter å ha sonet karantene.

Trener Gerard Houllier må imidlertid klare seg uten utestengte Tiago, målscorer i helgens møte mot Troyes i den franske serien.

Brasilianeren Fred får trolig starte på topp i angrepet til fordel for John Carew, som trolig må starte storkampen på benken.

Figo tilbake for Inter
For spanske Villarreal holder 1-0-seier hjemme mot Inter til avansement i Champions League. Spanjolene tapte første kamp 1-2 borte og 1-0 hjemme er nok til å kapre semifinaleplassen takket være bortescoringen.

I Inter gjør Luis Figo comeback etter å ha mistet den første kvartfinalen samt de siste to kampene i Serie A på grunn av en strekk i låret.

TV 2 Nettavisen følger tirsdagens kamper i Champions League her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere