Gå til sidens hovedinnhold

Milan må gi Zlatan-penger til Barça

Skylder fortsatt katalanerne penger for svensken.

Zlatan Ibrahimovic ble nylig klar for Paris Saint Germain, og et økonomisk presset Milan kunne med glede se at en av deres største utgiftsposter fløy ut vinduet.

Men at navnet Zlatan Ibrahimovic kommer til å stå på den månedlige regningen som tikker inn til klubbeier Silvio Berlusconi, er ikke til å komme bort ifra.

Da Zlatan gjorde overgangen til Milano permanent før sist sesong, var det nemlig på en delbetalingsplan som gjorde det mulig for Milan å spre overgangssummen på drøye 180 millioner kroner over et lengre tidsrom.

Denne er ennå ikke nedbetalt i sin helhet, og Milan må dermed innse at en stor del av pengene de fikk fra PSG for Zlatan må brukes på annet enn reinvestering i spillere.

- Milan skylder oss fortsatt åtte millioner euro (60 millioner kroner), kan Barcelonas visepresident, Javier Faus, informere om på klubbens hjemmeside.

Barcelonas økonomiske sesongrapport kom fredag, og der sto det altså at at betalingsprosessen ikke var ferdig ennå.

Samtidig fremkom det at Barcelona må spare inn penger.

- Med tanke på den økonomiske krisen som lurer i bakgrunn, må vi redusere gjelden vår til et holdbart nivå, og framfor alt ikke gjøre gjelden større, sier Faus videre.

Likevel har klubben et transferbudsjett denne sommeren på 40 millioner euro, hvorav 14 allerede er brukt på kjøpet av Jordi Alba.

Barcelonas samlede gjeld oppgis å være på 335 millioner euro.

Reklame

Best i test påskeegg 2021

Kommentarer til denne saken