RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Milan med massivt bud på Fàbregas

Foto: Mike Egerton (Pa Photos)
Vil hente Arsenal-stjernen foran nesa på Barcelona.

Selv om Barcelonas interesse for Arsenals Cesc Fàbregas er kjent for de fleste, hindrer ikke det at andre europeiske storklubber også snuser på den spanske midtbanestjernen.

Nå skal AC Milan ha tilbudt Arsenal en avtale med en verdi på om lag 45 millioner pund, i et forsøk på å gjøre spanjolen til lagkamerat med blant andre Zlatan Ibrahimovic.

Det er den engelske tabloidavisa Daily Star som skal ha lagt 30 millioner pund på bordet for Fàbregas, i tillegg til at Arsenal ved gjennomført handel vil få to spillere fra den italienske storklubben.

De to spillerne er, ifølge svenske Aftonbladet, Urby Emanuelson og Mathieu Flamini.

Barcelona har i lang tid forsøkt å hente Fàbregas fra londonklubben, foreløpig uten hell. Spanjolene har tilbudt Arsenal 31 millioner pund, mens engelskmennene på sin side krever 40 millioner pund for midtbaneeleganten.

Fàbregas jobber for tiden med å trene seg til kampform, etter å ha slitt med en hamstringskade som holdt ham hjemme fra Arsenals treningstur i Asia tidligere i juli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere