*Nettavisen* Sport.

Milan-oppturen fortsetter med Ibrahimovic på banen - Rebic ble overtidshelt

SAMMEN ER DE DYNAMITT: Zlatan Ibrahimovic feirer mål med Ante Rebic i kampen mot Udinese. Rebic scoret til slutt vinnermålet 3-2 på overtid.

SAMMEN ER DE DYNAMITT: Zlatan Ibrahimovic feirer mål med Ante Rebic i kampen mot Udinese. Rebic scoret til slutt vinnermålet 3-2 på overtid. Foto: Luca Bruno (AP / NTB scanpix)

Trenden med den svenske veteranen tilbake i laget er tydelig.

19.01.20 15:08

MILAN - UDINESE 3-2:

Ante Rebic (26) scoret på overtid for Milan som vant 3-2 mot Udinese søndag. Med Zlatan Ibrahimovic (38) på banen har Milan nå tatt sju av ni mulige poeng.

Forrige helg bidro Zlatan med sitt første mål etter returen til Milan, da de vant mot Cagliari, og søndag fortsatte oppturen for «Rossoneri». Men denne gangen var det spissmakker Ante Rebic som ble den store helten.

Les også: Weng etter venninnens irriterte reaksjon: - Sånt som skjer

Milan ble liggende under tidlig etter scoring av danske Jens Stryger Larsen, men etter pause snudde de kampen.

Rebic scoret sitt første mål for dagen etter 48 minutter. Det kom etter et flott forarbeid av høyreback Andrea Conti, som vant ballen høyt i banen og til slutt serverte den kroatiske angrepsspilleren.

Etter 71 minutter var det venstreback Theo Hernández sin tur, da han sendte Milan i 2-1-ledelse på hel volley fra utenfor sekstenmeteren.

Milan så ut til å gå mot seier, men fem minutter før full tid var Larsen nok en gang god da han bidro til 2-2. Dansken kombinerte fint ute på kanten før han slo presist inn på hodet til Kevin Lasagna, som headet inn utligningen.

Idet de tre tilleggsminuttene var i ferd med å renne ut, kom vinnermålet for Milan. Rebic dempet ballen ned til Zlatan som holdte på å miste den, men istedenfor gikk ballen tilbake til Rebic som sendte ballen i mål og Milan til himmels.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag