*Nettavisen* Sport.

Miller: - Blir klar for Lierse

GODE GAMLE DAGER: Her er publikumsyndlingene Charlie Miller og Martin Andresen i rødt. Nå er skotten på vei hjem for å bli trener Foto: Lise Åserud/SCANPIX

Skotten skal ha undertegnet en opsjonsavtale med Kjetil Rekdals klubb.

11.02.07 11:10

(iBergen.no): Etter at forhandlingene ble brutt fredag og partene gikk hver til sitt, slår nå tidligere Brann-spiller Charlie Miller fast at han kommer til å signere for klubben likevel.

- Blir klar
- Det har vært mye frem og tilbake, men jeg kommer til å signere en endelig avtale. Jeg kommer til å spille for Lierse. Ennå gjenstår det noen detaljer, men jeg regner med alt er klart tirsdag, sa Miller til iBergen.no sent fredag kveld.

Tidligere samme dag ble forhandlingene mellom klubben og Miller brutt da det ikke så ut til at partene ville komme til enighet. Miller tok flyet tilbake til Skottland og hevdet at han ikke hadde signert noe som helst.

En belgisk journalist som iBergen.no har kontakt med, som jobber tett med klubben, forteller at Miller har signert en opsjonsavtale. Den går ut på at Miller signerer en endelig avtale dersom klubben skaffer økonomiske garantier. Lierse slet økonomisk forrige sesong og Miller ønsker ikke å ta noen sjanser.

- Detaljer gjenstår
Miller ønsker ikke å si noe om han har signert en slik avtale:

- Dette vil jeg ikke si noe om. Det er ingen andre enn meg og klubben som har noe med. Det er to detaljer som gjenstår nå, så går det seg sikkert til.

Lierse-president uttalte til Belgias største avis Het Laatste Nieuws lørdag at Miller var klar for klubben.

Dersom den endelige avtalen undertegnes, kommer Miller til å bli en av de best betalte spillerne i klubben. Skotten skal i første omgang spille for klubben ut inneværende sesong og er tiltenkt en rolle som sentral midtbanespiller. Lierse ligger sist på tabellen, fem poeng bak en kvalikplass. Klubben trenes som kjent av Kjetil Rekdal, som tok over laget i november i fjor.

Det er ikke kjent hvor mye Miller har forlanget i lønn og sign on fee, men den best betalte spilleren i klubben har rundt 20.000 euro per måned (ca 160.000 kroner).

Miller ble fristilt fra kontrakten med Brann 31. januar og går vederlagsfritt til Lierse.

Rekdal spurte også kameraten til Miller, Robbie Winters, om han ønsket å komme til Lierse, men han takket nei.

Verken Rekdal, pressetalsmann eller presidenten i Lierse har svart på noen av iBergen.nos telefon- eller sms-henvendelser.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.