Miller: - Rett inn på laget

Foto: Erlend Aas / SCANPIX

Charlie Miller er spilleklar igjen, og klør i beina etter å få spille kamp. Han regner med å gå rett inn på Brann-laget i UEFA-cupen torsdag.

09.07.06 13:49

Skotten har ikke spilt fotball siden 3-1-seieren mot Odd 21. mai, men er likevel overbevist om at han går rett inn på Brann-laget som møter Glentoran i Nord-Irland til UEFA-cupdyst torsdag.

Spiller torsdag
Skotten er for fullt med på trening igjen og ser ut til å ha fått bukt med strekken på baksiden av det ene låret. Han proklamerer selv at han skal rett inn på laget torsdag.

- Jeg føler meg skikkelig bra. Jeg kjenner ikke noe til skaden, og er veldig klar for å spille kamp med guttene igjen. Jeg er overbevist om at jeg fortsatt har mye å tilføre laget, og jeg har ikke tapt noe på formen. Jeg et topptrent og veldig motivert. Jeg regner med at jeg går rett inn på laget, sier Miller selvsikkert.

Miller vedgår at det var lettere å være skadet når laget gjorde det bra, men sier det ikke var like hyggelig å se Brann spille når han hjelpesløs så 0-4-slakten på Hamar, og fikk med seg et tafatt Brann slå 2. divisjonslaget Levanger 3-1 i cupen.

- Når laget ikke gjør det bra, er det ikke kjekt å vite at du ikke kan gjøre noe med det. Sånn sett er det lettere å være ute når Brann gjør det bra. Da har du i større grad kun deg selv å tenke på. Når laget gjør det dårlig føler du et visst ansvar, sier Miller.

- Viktig å ha Charlie med
Brann-trener Mons Ivar Mjelde er litt mer nøktern i forhold til Miller-comebacket.

- Charlie er en viktig spiller for laget. Han vil garantert få spilletid, men om det blir fra start er ennå usikkert. Men jeg utelukker det ikke. Vi må være litt forsiktige og se om han kjenner til noe til skaden, men det er godt å se ham i full trening, sier Mjelde.

Thorstein Helstad ser muligens ut til å rekke kampen i Nord-Irland, men dette blir først avklart etter tirsdagens trening.

- Nå skal jeg kjenne etter hvordan det går fremover. En endelig avgjørelse blir ikke tatt før tirsdag. Da skal jeg se om jeg kjenner noe til kneskaden. Dersom det går bra, skal en ikke se bort fra at jeg muligens kan gjøre et innhopp i kampen på torsdag, sier Helstad.

Glentoran-tap
Branns motstander i UEFA-cupen, Glentoran, tapte forøvrig i går en treningskamp på hjemmebane, mot walisiske TNS. Sluttsifrene ble 1-2.

Brann-trener Mons Ivar Mjelde ble på formiddagens trening opplyst om dette av iBergen.no.

- Vi kan ikke gjøre så mye med hva Glentoran gjør, men da vet jeg at de har tapt. Vi kommer nok ikke til å bruke den kampen som utgangspunkt, men vi skal se video fra cupfinalen de spilte i vår, sier Mjelde, og fortsetter:

- Vi skal være et bedre lag enn dem, og vi satser på å hente hjem en seier, helst uten å slippe inn mål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.