RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
GODE GAMLE DAGER: Her er publikumsyndlingene Charlie Miller og Martin Andresen i rødt. Nå er skotten på vei hjem for å bli trener
GODE GAMLE DAGER: Her er publikumsyndlingene Charlie Miller og Martin Andresen i rødt. Nå er skotten på vei hjem for å bli trener Foto: Lise Åserud/SCANPIX

Miller får ikke kontrakt

Sist oppdatert:
Cardiff ga sitt endelige nei til Charlie Miller i dag. Skotten visste ingenting før iBergen.no ga ham nyheten.

(iBergen.no): Forrige uke ble det mer eller mindre klart at Charlie Miller ikke ville få kontrakt med walisiske Cardiff, hvor skotten har vært på prøvespill de siste ukene. I løpet av helgen spekulerte likevel avisen South Wales Echo i at Miller kunne bli en av nysigneringene i januar. I dag vendte imidlertid Cardiff-manager Dave Jones tommelen ned, som enn så lenge må bli værende i Brann.

Ingen kontrakt
- Vi bestemte oss i dag for ikke å signere Charlie. Vi er primært ute etter spisser og Charlie er ikke den typen spiller vi trenger, sier Jones til iBergen.no.

Jones benekter at penger er noe av årsaken til at Miller ikke blir Cardiff-spiller. Forrige uke var klubben nær ved å bli satt under administrasjon, men rike onkler har reddet klubben. Miller skal være priset til rundt 500.000 kroner.

Miller hadde ikke hørt om Cardiffs avslag før iBergen.no informerte ham om det. Verken Jones eller agenten hans har sagt noe til Miller selv.

Ingen interesse
- Vi har prøvd å få tak i Jones, men ikke fått tak i ham, så jeg har ikke hørt om noe av det du forteller. At de ikke ville ha meg er en del av fotballen. Vi får bare se hva som skjer, sier Miller til iBergen.no.

Miller håpet frem til i dag at han skulle få kontrakt med Cardiff.

Miller har ettertrykkelig sagt fra om at han ikke ønsker å bli værende i Brann. Han har tidligere begrunnet dette overfor iBergen.no med at han ikke kan spille for klubben så lenge Mons Ivar Mjelde er trener for laget.

Miller er ett år igjen av kontrakten med Brann og foreløpig skal det ikke være flere interesserte klubber. Han avviser blankt at det er aktuelt for ham å bli værende i klubben ut kontraktstiden.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere