RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Miller fordrar ikke prøvespill

Sist oppdatert:
Brann-spilleren frustrert tre dager før overgangsvinduet stenger.

(iBergen.no): Fredag takket den skotske toppklubben Rangers nei til å tilby Charlie Miller kontrakt. Etter at spilleren hadde vært på treningsopphold hele uken hadde han håp om at det kunne bli en avtale. Like før nyttår fikk han også avslag fra walisiske Cardiff etter å ha vært på prøveopphold. Skotten legger ikke skjul på at han ikke liker å være prøvespiller.

Enten eller
- Hele opplegget med prøvespill synes jeg lite om. Man kommer, får kanskje ikke all verden med tilbakemeldinger, så ender det med at man ikke får kontrakt. Jeg kan rett og slett ikke fordra prøvespill. Enten er man god nok, eller så er man det ikke. Et par treninger kan vel ikke gjøre så mye fra eller til, sier Miller til iBergen.no.

Miller svarer unnvikende på om han kommer til å fortsette å dra på prøvespill for flere klubber.

- Vi får se, jeg kan ikke forestille meg det. Det er som sagt ikke noe jeg synes særlig om.

Tre dager før overgangsvinduet stenger har skotten ennå ikke noe tilbud fra andre klubber. Som kjent har han avtale med Brann ut 2007, men ønsker seg sterkt vekk fra klubben. Miller skjuler ikke at han kunne tenke seg å få en endelig avklaring omkring situasjonen i Brann som synes fastlåst. Trener Mons Ivar Mjelde har i klare ordelag fortalt at verken Miller eller Robbie Winters er med i planene for 2007. Daglig leder Bjørn Dahl er krystallklar på Brann skal ha penger for spillerne. En overgangssum skal ligge på rundt 500.000 kroner per skotte.

Liten interesse
- Jeg vet ikke hva som skjer. Jeg har ikke lyst å dra tilbake til Bergen, så jeg håper virkelig det kommer en løsning på dette. Det er en utrolig kjedelig situasjon. Hvis jeg ikke blir fristilt fra klubben vet jeg ikke hva som skjer, Brann er ikke et alternativ, sier Miller.

Sandefjord er interessert i å sikre seg Miller, men Brann har gjort det klart at spilleren blir dyr dersom han drar til en annen norsk klubb. For uten Sandefjord-interessen skal det ikke være andre klubber på banen for Miller, ifølge ham selv.

Overgangsvinduet i Sverige og Norge stenger 31. mars.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere