RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Miller frykter skaden

GODE GAMLE DAGER: Her er publikumsyndlingene Charlie Miller og Martin Andresen i rødt. Nå er skotten på vei hjem for å bli trener
GODE GAMLE DAGER: Her er publikumsyndlingene Charlie Miller og Martin Andresen i rødt. Nå er skotten på vei hjem for å bli trener Foto: Lise Åserud/SCANPIX
Sist oppdatert:
Charlie Miller måtte i går hinke av banen i Skien. Nå frykter han tidlig sommerferie.

Det er fortsatt to kamper igjen for eliteserielagene, før det er sommerpause. Med Brann på toppen av tabellen og viktige kamper mot Lyn og Rosenborg i vente før pausen, vil Charlie Miller veldig gjerne bidra. Men akkurat nå frykter han at det kan bli vanskelig.

- Jeg har lyst til å være med på det som skjer nå. Men for å være helt ærlig er jeg ikke optimistisk akkurat nå. Det kjennes ikke bra ut, sa skotten til Bergensavisen etter seieren over Odd.

Bare noen minutter inn i 2. omgang måtte han kaste inn håndkleet, og hinke av banen med en strekk bak i låret. Han frykter nå at de to siste kampene før sommerpausen går uten ham på banen.

Brann-lege Ola Jøsendal sier til Bergens Tidende at Miller skal ta det helt med ro i to dager, og at han deretter skal undersøkes onsdag. Først da blir det klart hvor alvorlig skaden er.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere