RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Miller i møte med Rangers

Sist oppdatert:
Brann-spilleren kan bli tilbudt kontrakt i dag.

(iBergen.no): Charlie Miller har de seneste dagene trent med sin gamle klubb Glasgow Rangers i håp om å få kontrakt. Opprinnelig skulle han bare trene med klubben én dag ettersom han befant seg i Skottland på grunn av sykdom i familien. Miller innrømmer til iBergen.no at han spurte manager Walter Smith om å få trene mer med klubben i håp om å overbevise om at han er god nok for laget. I dag skal han i møte med klubben og kan bli belønnet med kontrakt.

Forsoning
- Jeg har trent med Rangers denne uken, ja. Senere i dag skal jeg ha møte med (Walter) Smith. Jeg har fått positive tilbakemeldinger fra treningsoppholdet så jeg har håp om at det kan bli kontrakt, men det er langt fra sikkert, sier Miller til iBergen.no.

Smith har i britisk presse blitt sitert på at Miller ikke er en aktuell forsterkning. Det skal blant annet ha med Brann-spillerens brokete fortid i klubben å gjøre. I dag skriver imidlertid avisen The Herald at det kan bli aktuelt med en forsoning og Miller kan overraskende bli tilbudt en kontrakt.

- Jeg har gjort noen feil i fortiden, men hvem har ikke det. Vi får uansett se hva som skjer, sier Miller på vanlig vis.

Sandefjord-interesse
I The Herald sier også Miller at han er bedre trent enn han har vært de siste fem årene og at har trent godt i løpet av oppholdet i Norge.

Om Brann-spilleren får kontrakt gjenstår å se. Miller innrømmer også til iBergen.no at han trodde det ville være enklere å få til overgang fra Brann.

Miller har tidligere vært på prøveopphold hos Cardiff uten å bli tilbudt kontrakt. Avtalen med Brann løper ut 2007. Sandefjord ønsker også sterkt å få Miller til klubben. Trener Tor Thodesen tok kontakt med Brann forrige uke angående en overgang.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere