*Nettavisen* Sport.

Miller kupper straffene

Foto: (FOTO: LISE ÅSERUD/SCANPIX)

Tre Brann-spillere har misset fra krittmerket denne sesongen. Nå står Charlie Miller for tur – uansett hva Mjelde sier.

01.08.06 10:05

Brann har ikke vært heldig med straffeforsøkene denne sesongen. På tre tildelte straffespark i Tippeliga-kamper har de misset på samtlige.

I seriepremieren mot Fredrikstad, på stillingen 1-1, misset Martin Andresen fra krittmerket. I 0-4-tapet mot HamKam misset Robbie Winters fra 11-meteren på stillingen 0-2. Søndag var det altså Olafur Örn Bjarnasons tur til å misse straffespark, på 2-1 til Brann. Trener Mons Ivar Mjelde vil ikke utpeke noen ny straffeeksekutør med det første, noe han ikke trenger, for Miller har tatt saken i egne hender.

Miller tar straffe
- Nå har tre gode straffeskyttere misset på hver sin sjanse. Neste gang er det min tur uansett. Neste gang vi får straffe tar jeg ballen uansett. Jeg er Branns nye straffeskytter, sier Miller sikkert.

Han vil ikke ha noe av at det er Mjelde som skal bestemme hvem som skal ta straffene i Brann.

- Jeg tar straffe heretter. Så enkelt er det. Mons får si hva han vil, sier Miller og smiler.

Bjarnason tar ikke straffe
Mjelde selv har ikke lyst å si stort om hvem som får ta neste straffe, men Bjarnason, som har scoret på muligheten han fikk i cupen og UEFA-cupen tror neppe det blir han som får forsøke seg neste gang.

- Charlie ertet meg i garderoben etter kamp. Jeg tror ikke jeg blir den som tar neste straffespark. Han (Charlie) sa at han kom til å ta neste straffe uansett, sier Bjarnason.

PS! Miller tok straffespark for Brann i fjor da de slo Rosenborg 4-1 på Brann Stadion, han misset også fra krittmerket senere i sesongen mot Alliansi i europacupen. Den kampen endte 0-0.

Annonsebilag