Gå til sidens hovedinnhold

Miller: – Norge er uaktuelt

Den tidligere Brann-spilleren er fristilt, og er klar på at han vil vekk fra Tippeligaen.

(iBergen.no) : Dagen etter at Brann valgte å avslutte arbeidsforholdet til Charlie Miller, slik at skotten kan gå gratis til en ny klubb, spekuleres det i om 30-åringen kan havne i en konkurrerende norsk klubb.

Sandefjord-trener Tor Thodesen har lenge uttrykt sin begeistring for skotten, og har tidligere sagt til iBergen.no at han ønsker seg ball-artisten. Ifølge VG Nett i dag, vil nå Thodesen ta opp telefonen igjen og ringe Miller for å høre om mulighetene for en overgang til laget frå hvalfangerbyen.

Men trolig blir det med drømmen. For Miller vil vekk. I en sms til iBergen.no bekrefter skotten at han ikke vil spille i Tippeligaen.

– Det er helt uaktuelt å gå til andre klubber i Norge, skriver Miller.

Både skotske og spanske lag har vært nevnt som mulige nye arbeidssteder for 31-åringen, men foreløpig har det ikke kommet noen konkrete kontraktsforslag på bordet - med unntak av bergenske Exeter City BIL, som spiller i 1. divisjon i den lokale bedriftsserien i Bergen.

Tor Thodesen er ikke overrasket over at verken Miller eller Robbie Winters har klart å skaffe seg ny arbeidsgiver, til tross for sterke prestasjoner i norsk toppfotball de siste årene.

– Man blir nok ikke hypet av å spille et par sesonger i Norge. Selv om vi tror at Norge er verdens navle enkelte ganger, tror jeg de fleste britiske trenere mener at spill i norsk liga er et steg ned. Så jeg er ikke overrasket, sier Thodesen til vg.no.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag