RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Miller og Rekdal ikke enige

Sist oppdatert:
Lierse klarte ikke å matche lønnskravene til Charlie Miller. Forhandlingene er foreløpig avbrutt.

(iBergen.no): Etter timer med forhandlinger klarte ikke Kjetil Rekdals belgiske Lierse å møte Millers lønnskrav. Forhandlingene ble tidligere i dag avbrutt ettersom det så helt håpløst ut å komme til enighet. Miller har nå returnert til Glasgow og den tidligere Brann-spilleren kommer ikke til å signere for Lierse i dag.

Miller i Skottland
- Jeg er nå tilbake i Glasgow, forhandlingene er avsluttet for nå. Vi kom ikke til enighet og jeg har ikke signert noe som helst. Det blir ingen avklaring i dag og om vi gjenopptar forhandlingene er usikkert. Vi var veldig langt fra hverandre, sier Miller til iBergen.no.

Miller har aldri lagt skjul på at det kun er pengene som teller nå. Det sportslige tilbudet kommer i andre rekke.

Den belgiske jumboklubben slet med økonomien i fjor og gjennomsnittslønnen til spillerne skal ligge på rundt 80.000 euro (ca 650.000 kroner) per år, får iBergen.no opplyst av kilder tett på klubben. Dette er en god del mindre enn Miller hevet i sitt siste år i Brann. Den best betalte spilleren har en årslønn på opp mot 20.000 euro per måned (ca 160.000 kroner), får vi opplyst fra samme kilde.

Det er ikke kjent hvor langt partene stod fra hverandre.

Verken Kjetil Rekdal, pressetalsmann eller klubbpresidenten i Lierse har svart på noen av iBergen.nos henvendelser.

- Ikke enighet
Lierses hjemmeside meldte i morgentimene at Charlie Miller er klar for Kjetil Rekdals klubb i Belgia. Imidlertid viser det seg at avtalen verken var undertegnet eller at partene er kommet til enighet. Miller selv har hele tiden vært usikker på om en avtale ville gå i boks. Fra forhandlingsbordet tidligere i dag sa Miller følgende til iBergen.no:

- Vi er ikke kommet til enighet og ingen avtale er underskrevet. Det er et spørsmål om økonomi. Jeg vet ikke om vi kommer til enighet heller, men jeg håper på en løsning. I øyeblikket sitter jeg i forhandlingsmøter så vi får se hva det blir til.

Miller har de siste dagene overbevist på trening, og Rekdal har aldri lagt skjul på sin begeistring for skotten. For tiden er klubben på sisteplass, fem poeng bak en kvalikplass.

iBergen.no ble tidligere i dag opplyst om at en eventuell avtale i første omgang vil vare ut sesongen. Ved et eventuelt nedrykk vil spilleren bli fristilt.

Canadisk fotball
Miller bestod i går den medisinske testen. Etter det forhandlet partene om flere punkter, men ikke økonomi, og Miller og Lierse kom til enighet. Sent i går kveld ble Miller forespeilet hva Lierse kunne tilby økonomisk, noe som var utgangspunktet for forhandlingene i dag. Det er Miller selv som opplyser om dette.

Dersom Miller ikke undertegner for Lierse i løpet av helgen vil han prøve lykken i Toronto Canada. Foreløpig er det ikke kjent hvilken klubb det er snakk om. Skulle dette bli aktuelt drar Miller til Canada mandag.

iBergen.no følger saken.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere