RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Miller reddet rasende Rekdal

Sist oppdatert:
- Rent sludder, sier Kjetil Rekdal om ryktene som hevder at Lierse-spillerne ønsker ham sparket. Fredag ble han reddet av Charlie Miller.

Charlie Miller sørger for at Lierse fremdeles har sjansen til å spille i den belgiske toppserien neste sesong.

Fredagens 3-2 seier borte mot Beerschot fører nemlig laget opp to poeng bak Beveren som ligger på kvalifiseringsplass.

Og Lierse-trener Kjetil Rekdal kan takke Charlie Miller for seieren. Brann-fansens tidligere helt scoret to mål i den livsviktige seieren.

Toubabo utlignet til 1-1 for Lierse etter 57 minutters spill for Charlie Miller dukket opp og satte inn 2-1-ledelse drøye tre minutter senere.

Miller scoret to
I det 77. spilleminutt utlignet imidlertid Beerschot igjen, før Miller ble matchvinner med sin andre fulltreffer for dagen drøye fire minutter før kampslutt.

- Det var en kamp som bølget voldsomt. Men jeg tør påstå at vi vant fortjent selv om vi klarte å rote det til slik at det ble 2-2 før vi avgjorde. Vi har et ungt og urutinert lag, oppsummerer Rekdal.

Før kampen måtte Rekdal konstatere det han betegner som løgnaktige påstander i belgiske aviser.

Ifølge avisen Gazet van Antwerpen skal spillerne i Lierse blant annet ha sett seg lei på at Rekdal er mer opptatt av å spille kort enn å lede treningene. Spillerne skal ha skrevet et brev til styret der de ber dem sparke Kjetil Rekdal.

- Hans måte å jobbe på skaper irritasjon hos spillerne, for selv om hans måte å lede et fotballag på slo an i Norge, gjør den ikke det her i Lierse. Hver mandag må spillerne løpe i skogen, mens det er spill 11 mot 11 nesten hver dag. Dette er ikke spillerne fornøyde med, sier de i en uttalelse i avisen.

Rasende Rekdal
Men Rekdal benekter alle påstander. Han raser mot aviskriveriene om at spillerne vil ha ham sparket:

- Dette er bare dritt rett og slett. Faktum er at vi trener mindre enn jeg ønsker og jeg har aldri fått lignende kritikk før, sier Rekdal til VG Nett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere