*Nettavisen* Sport.

Miller truer med å dra

Foto: Marit Hommedal / SCANPIX

BRANN STADION (TV 2 Nettavisen): Brann-fansens helt Charlie Miller er svært usikker på om han blir værende i klubben også neste sesong.

26.04.05 09:02

BRANN - TROMSØ 0-0: Miller fikk «endelig» sjansen igjen fra start på grunn av at landslagskaptein Martin Andresen måtte kaste inn håndklet mot Tromsø.

Men den tekniske skotten innrømmer at denne sesongen kan bli hans siste for Brann. Miller er nemlig lei av å ikke være et klart førstevalg i startelleveren så lenge han er skadefri.

- Jeg vil starte hver kamp
- Det spiller egentlig ikke så mye rolle hvor jeg spiller på banen. Jeg ønsker å spille hver kamp, og det har jeg ikke fått sjansen til her foreløpig, sier Miller til TV 2 Nettavisen.

Det har tidligere vært spekulert i at Miller vender tilbake til skotsk fotball. 29-åringen, som har en fortid i Dundee United, Watford, Leicester City (på utlån) og Rangers FC, utelukker ikke at han vender nesen mot hjemlandet ved sesongslutt.

- Vi får se hva som skjer. Jeg har foreløpig en kontrakt med Brann ut desember. Etter det får jeg oppsummere sesongen og eventuelle tilbud fra andre klubber, sier en ordknapp Miller.

- Er det interesse fra skotske klubber?

- Kanskje, vi får se hva som skjer, gjentar han kryptisk.

Fornøyd med egen innsats
Midtbanespilleren var godt fornøyd med sin egen innsats mot Tromsø, og håper at han får ny tillit også de neste kampene av trener Mons Ivar Mjelde.

- Jeg er brukbart fornøyd med egen innsats. Jeg mangler fremdeles litt på toppformen, men den kommer om jeg får mer spilletid, nærmest lover han.

En jury på Brann Stadion kåret Miller til «banens beste» mot Tromsø, men trener Mons Ivar Mjelde var likevel ikke helt fornøyd med 29-åringens innsats.

Mjelde ikke helt fornøyd
- Han mangler fremdeles litt før han får til samarbeidet med Paul Scharner skikkelig. Men det er jo ganske naturlig, ettersom de ikke har spilt sammen tidligere. De fant ikke helt ut av det. Jeg synes de ble litt utrygge i perioder, konstaterer Mjelde, og varsler om at det er duket for Martin Andresen på midten igjen så snart han blir skadefri.

- Jeg blir skuffet om jeg ikke får sjansen igjen. Jeg har mye å bidra med, både om jeg spiller på midtbanen eller i en offensiv rolle bak spissene, kontrer Miller på spørsmål om han tror Martin Andresen tar plassen hans når landslagskapteinen blir kvitt skaden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.