MANCHESTER CITY - ARIS
3-0 (3-0 sammenlagt):

Carlos Tévez. David Silva. Mario Balotelli. Edin Dzeko.

Manchester City viste at de ikke ville ta lett på Aris Saloniki i returoppgjøret i Europa League, med en angrepsrekke verdt over en milliard kroner i startoppstillingen mot grekerne. Mot Aris var det første gang de fire startet sammen, og ikke uten grunn:

Med 0-0 fra første kamp var City nødt til å score mål mot laget som tok seg videre i gruppe med Rosenborg i gruppespillet i turneringen.

Sjekk alle kveldens resultater i Europa League i faktaboksen på venstre side.

Dzeko-dobbel
Og i møtet med stjernegalleriet skulle det vise seg at Aris var sjanseløse i kampen om en billett til åttedelsfinalen.

Innen det var spilt tolv minutter hadde nemlig Edin Dzeko på egen hånd nærmest avgjort kampen, etter at bosnieren hadde vist fram sine ferdigheter ved to anledninger.

Først etter sju minutter, da 24-åringen utnyttet en forsvarsfeil hos grekerne og sendte kula i nettet foran de tilreisende gjestesupporterne.

Og bare fem minutter senere var Dzeko frampå igjen, denne gangen etter at Carlos Tévez hadde gjort forarbeidet. Dzeko tok imot innlegget, la ballen til rette, og sendte inn 2-0-målet med venstrebeinet.

Da var kampen i realiteten avgjort, og City fortsatte å leke med de sjanseløse gjestene.

Touré fra 25 meter
Spesielt var trioen Silva, Tevez og Dzeko ofte på ferde og gjorde livet surt for Aris, og viste hvorfor klubben har valgt å grave så dypt inn i lommeboken som den har gjort.

Etter hvilen meldte også Mario Balotelli seg med i kampen, og var svært nær scoring da han dunket ballen i motsatt stolpe etter en vakker pasning fra Tevez 20 minutter ut i omgangen.

Men da 3-0-scoringen kom, var det ingen av de fire nevnte som sto bak den.

Et hjørnespark endte nemlig i returrommet, hvor Yaya Touré ventet. Fra nærmere 25 meter løsnet afrikaneren skuddfoten, og ballen gikk via en Aris-forsvarer og i lengste hjørne.

Resten av matchen ble en ren transportetappe for vertene, som ikke lot Aris slippe til muligheter i det hele tatt.

Dermed slår blåtrøyene følge med Liverpool inn i åttedelsfinalene i Europa League, etter sistnevntes seier over Sparta Praha tidligere på kvelden.

Manchester City møter Besiktas i neste runde, mens Liverpool skal ut mot portugisiske Braga. Kampene spilles 10. og 17. mars.