RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Millionbonus til Flo & co

Sist oppdatert:
Kjenner du en Vålerenga-spiller? Da har du grunn til å skru opp forventningene til årets julegave.

Onsdag kveld tok Vålerenga seg videre til tredje og siste kvalifiseringsrunde for Champions League. Klarer de også det siste hinderet, er Oslo-klubben inn i den største pengebingen i europeisk fotball.

I går skrev TV 2 Nettavisen at Vålerenga kan oppnå inntekter opp mot 80 millioner kroner ved deltakelse i gruppespillet i Champions League.

Torsdag melder Dagbladet at det også vil gi seg utslag i spillernes privatøkonomi. Det kan fort bli snakk om millionbonuser.

Forhandlingene mellom klubben og spillerne er i full gang. Kjetil Siem har lagt frem en modell etter lest fra Rosenborg. Spillernes utvalgte forhandler, Freddy dos Santos, liker det han hører.

- I det tilbudet vi har fått har klubben økt prosentsatsen for hver runde i Mesterligaen. Kjetil Siem har til og med satt opp en prosentsats for om vi skulle gå til finalen, sier dos Santos til Dagbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere