RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Milliondryss i Sverige

Sist oppdatert:
Det ligger drøye 2 millioner ekstra i sekserpotten under mandagens V64 fra Bollnäs.

Oppdatert mandag ettermiddag: Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund leverte direkte under mandagens lunsj-V5 på Färjestad. To av hans andelslag på Eksperten fanget fem rette og V5-utbetalingen ble storfine 24 031 kroner.

Oppdatert mandag kveld:Patrik Fernlunds debut som Nettavisens travekspert i Sverige gikk strålende. Hans største DD-forslag (innl.pris kr 400) hadde markert for sjokket (siste og 9.valg i V64) 1 Nordvanja og kombinert med hans klare DD-banker i V64-6/DD-2 ble det smellfeite 67 ganger pengene på 100 kr innsats på den kombinasjonen.

Nettavisen opplevde en strålende lørdag både under V75-løpene på Leangen og under V65-løpene på Drammen lørdag kveld.Når "Kongen av Leangen" (les Leirvåg) ikke hadde marginene på sin side under lørdagens V75 på Leangen, ble han "berget" av tipskollega Håkon Einar Hansen som satte sju rette på sju av sine andelslag på Eksperten som hver seg betalte tilbake ca 47 500 kroner. Sammen med diverse seksere og femmere både på de andelslagene og på en rekke andre spilte Nettavisen inn ca 400 000 kroner på sin desiderte favorittbane Leangen lørdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Herrene Hansen og Leirvåg leverte også strålende tips til lørdagskveldens V65 fra Drammen. Med singel utgang på systemoppsettet på 8. valget Nettare Sas i V65-1, ble det full pott på over 20 andelslag og ca 6000 kroner tilbake på hvert av dem. Sammen med storfangsten til Håkon Einar Hansen under lørdagens V75 på Leangen, har Nettavisen Sportspill spilt inn over 500 000 kroner lørdag. Og tar vi med gevinstene fra V65-spillet på Jarlsberg fredag, har Nettavisen spilt inn ca 600 00 kroner de to siste dagene.

Innleveringsfrister Bollnäs mandag
V64 kl. 19.10
DD kl. 20.36

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Nettavisens nye gullgutt?
Det er en stor glede for oss i Nettavisens travredaksjon og ønske 25 år gamle Patrik Fernlund velkommen som Nettavisens nye tipsekspert til samtlige svenske travløp. Han er ikke mer enn 25 år, men har en erfaring og ekspertise innen trav som få 50-åringer kan matche. Allerede for sju år siden ble Patrik Fernlund ansatt som tipsansvarlig i Svenska Dagbladet, og han ble kort tid senere avisens V75-ekspert. Som 19-åring vant han den prestisjefulle V75-ligaen for Sveriges aviser og ble hedret på den store hestegallaen i Göteborg.

Les hele artikkelen om Patrik ved å klikke på denne lenken

Han gikk deretter over til Aftonbladet, der han i fem år jobbet som redaktør for storavisens travsatsing, Trav365. En av avisens lesere kunne innkassere over to millioner kroner på et av V75-tipsene hans.

Vunnet tre løp i 2013
Det siste året har har Patrik jobbet freelance for Aftonbladet, han er Twitteransvarlig for Solvallas onsdagkjøringer og manager for den svenske stortreneren Jörgen Westholm.

- Hele livet mitt kretser rundt travsporten, og jeg gleder meg stort til å samarbeide med Nettavisen. Jeg har fått et meget godt inntrykk av hele organisasjonen. Jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å gi leserne de beste tipsene til de svenske banene hver eneste dag, og jeg tror og håper at Nettavisens lesere blir fornøyde, sier 25-åringen.

Allerede mandag er Patrik i full sving med tips til V4-løpene på Färjestad og ikke minst til den gedigne jackpotomgangen i V64-spillet fra Bollnäs mandag kveld der det venter over 2 mill SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Vurderinger til Bollnäs av Patrik Fernlund
Spikarna:
7 Bro Viking (V64-1) är en tuffing som är segervan och det mesta talat för att han krossar detta gäng. Robert Bergh brukar kunna köra offensivt med honom, och han ska vara starkast över upploppet.

14 Narold Vox (V64-6) spurtade strålande i en V75-final senast, härdad i tuffare sällskap och har mycket fin chans om det ej strular.

Dragen:
7 Åhej Spee (V64-2) vann överlägset från ledningen senast och vi tror att det kan vara spets och slut igen. Formen är mycket fin, och trots att det är kuskminus denna gång är hästen intressant.

5 Trippa Undan (V64-5) gick bra efter galopp senast, Jorma kör igen vilket är spännande och felfri är hästen troligtvis med på målfotot.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere