RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Millioninntekt på Brann-fans

Sist oppdatert:
I Lillestrøm tjener man fett på at gullhungrige Brann-supportere fyller Åråsen i kveld.

Kveldens kamp mellom Lillestrøm og Brann kommer til å trekke fulle tribuner, om lag 12.000 mennesker. På Åråsen kan man ikke huske sist det var fulle tribuner da Brann var gjestelag. Men bergensere på gulljakt har ført til at så skjer i kveld.

Stor interesse
- Hos oss er det plass til nesten 12.000 mennesker. Når Brann spiller pleier det å være rundt 6-7000 tilskuere. I snitt på alle kampene ligger vi på rundt 8000 tilskuere i år. Ettersom Brann ligger så godt an, ventet vi at det kunne bli fulle tribuner i kveld. Jeg kan ikke huske at det noen gang har vært fullt hus når Brann har spilt her før. Det er i hovedsak når Vålerenga og Rosenborg gjester oss tribunene er fulle, sier Birger Karlsen, stadionansvarlig på Åråsen.

Den enorme interesse fra Bergen til toppkampen har ikke gått upåaktet hen.

- Vi har merket oss en enorm interesse fra Bergen. Alle billettene er utsolgt og bortelagets andel av billetter gikk raskt unna. I tillegg har vi jo solgt en hel del billetter over internett og andre utsalgssteder. Vi regner med bergensere står for en andel av de billettene også, sier Karlsen.

Millioninntekter
Mange gullhungrige bergensere gir penger i kassen.

- Med en snittpris på rundt 100 kroner per solgte billett får vi en pen sum i kassen. Bare billettinntektene i kveld blir på cirka 1,2 millioner kroner, sier Karlsen.

Lillestrøm har ikke vurdert kvelden oppgjør som en høyrisikokamp og har ikke vakthold utover det som er vanlig når det er ventet fulle tribuner.

Det er usikkert hvor stor andel av publikummet som er Brann-supportere, men Karlsen sier at det kan bli så mange som 4000 mennesker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere