RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Millionlønn for Bystøl

(FOTO: CORNELIUS POPPE/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Det er slutt på tiden da Lars Bystøl måtte sponses av kronerulling i lokalmiljøet og gavmilde foreldre. I løpet av vinteren har han hoppet inn rundt en million kroner.

Bergens Tidende har regnet på det, og kommet fram til at OL-vinneren har fått en pen månedslønn i vintersesongen 2005-2006. Hittil skal regnestykket ha endt like rundt millionen. Med i listen er alle bonuser, sponsoravtaler og stipender tatt med. Selv tar vossingen lønningsslippen sin med knusende ro.

- Jeg er en lite materialistisk person. Slike ting betyr veldig lite for meg. Det viktigste for meg er at jeg og mine nærmeste har det bra, sier Bystøl til BT og legger til at han ikke har oversikten over sine egne inntjeninger.

For kort tid siden var Bystøl på randen av økonomisk ruin og lokalmiljøet på Voss drev kronerulling for 27-åringen. Den tiden ser utvilsomt ut til å være over, og framtiden er enda lysere. Lukrative, private sponsoravtaler verdt mellom en halv og en million kroner kan gjøre skihopperen enda rikere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere