RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Millionsmell for bookmaker

Sist oppdatert:
Flere av bookmakerne tapte stort på tirsdagens Champions League-kamper. - Det ble en tung kveld, oddssetterne våre trodde nesten ikke det som skjedde, sier Playit.

Med unntak av Porto (0-0), vant alle favorittene sine kamper i Champions League tirsdag. Det sved på pungen for bookmakerne.

- Jeg er sikker på at 99 prosent av våre skandinaviske kunder vant penger på sine oddsspill tirsdag kveld. Alt av favoritter vant, og det ble en tung kveld på kontoret for oss. Kundene våre gjorde et dypt innhugg i selskapets fine profitt fra juli og august , sier markedssjef i Playit.com, Allan Aasterud.

Han selskap gikk på en millionsmell.

Reddet seg inn på RBK
Norsk Tipping merket også favorittseierne.

- Det ble langt i fra noen negativ rekord for oss, men det ble likevel en forholdsvis kostbar dag, sier pressetalsmann Bjørn A. Takle til TV 2 Nettavisen.

Han forteller at selskapet reddet seg inn ved at mange norske spillere hadde satt pengene sine på Rosenborg, og at Portos uavgjorte kamp også hjalp noe. I tillegg ble det også bare 0-0 for topplaget Wigan i den nest øverste engelske divisjonen.

- Dette er det største tapet jeg har opplevd siden jeg startet i Playit i april. Våre oddssettere trodde nesten ikke hva som skjedde! Det var kun en av åtte favoritter som ikke vant, og det betyr at nesten alt av kombinasjonsspill gikk inn, forklarer markedssjef Aasterud i playit, oppgitt over Rosenborgs misser i sluttsekundene.

Aasterud var onsdag i kontakt med flere andre i bransjen, og ord som «grufull kveld» og «nitriste tall» gikk igjen.

Reddet seg inn på Porto
Unibet karakteriserer imidlertid ikke dagen som helt forferdelig.

- Det var ingen bra dag, men det er ikke uvanlig heller at det kommer noen dårlige dager, sier Unibets spillsjef, Kristian Nylén, til TV 2 Nettavisen.

Unibet slapp unna det verste da de tilbød en høy odds på Porto. Dermed tok mange med Porto i kombinasjonsspill og røk på det da det ble 0-0.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere