*Nettavisen* Sport.

Milliontrøbbel for Brann

Erik Huseklepp får tre millioner kroner i årslønn, dette kan vise seg å bli et stort problem for Brann.

01.02.08 10:31

(iBergen.no) Sent i høst skrev kantspiller Erik Huseklepp en ny treårsavtale med Brann som gir ham en lønn på nærmere 10 millioner kroner til sammen. Dette utgjør i snitt i overkant av tre millioner i årslønn.

Til sammenligning ligger lønnen til toppscorer og landslagsspiss Thorstein Helstad på i overkant av to millioner. Den svært sentrale midtstopperen Kristjan Örn Sigurdsson ligger hakket under på lønnsstigen, mens solide Erlend Hanstveit, som har vært ti år i klubben, har under én million i lønn.

Når Brann skal reforhandle avtalene til Helstad (ut 2009), Hanstveit (ut 2008) og Bakke (ut 2008) er det flere som tror Huseklepps lønn kan by på problemer, skriver BT.

- Vi vil bruke alt som er best for Erlend i kontraktsforhandlinger med Brann. Huseklepp-saken er bare ett av flere elementer. All informasjon som kommer gjennom media, er noe vi agenter vil bruke, sier far og rådgiver, Per Bjarte Hanstveit, til avisen.

Sportsdirektør i VIF Jan Erik Aalbu mener at Huseklepps lønn vil skape presedens i en klubb.

Sportslig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen bemerker at Huseklepps tilfelle var spesielt ettersom det var flere klubber på banen som var interessert i å sikre underskriften hans i tillegg til at han er en lokal profil.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag