Gå til sidens hovedinnhold

Millionutbetaling i vente?

Hele 17 millioner venter en eventuell alenevinner i V75-spillet på Biri lørdag og vi spår storutbetaling.

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Vi står foran en lang og innholdsrik lørdag, der V75-løpene på Biri naturligvis er det store høydepunktet. All den tid det ikke ble utbetaling på fem rette under V75-løpene på Solvalla sist søndag, fikk Jokerpotten ytterligere påfyll og dermed kan en eventuell alenevinner ta med seg ca 17 millioner kroner i V75 lørdag. Merk også at det både er V65 fra Sørlandet og internasjonal V65 fra Jägersro galopp lørdag kveld og vi har allerede lagt ut mange andelslag til disse på Eksperten .

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Biri Travbane er arranger for V75-løpene denne lørdagen, og det er en spillkrevende omgang Biri byr på. Vi har funnet fram til en herlig banker som ikke er favoritt i øyeblikket, noe som gjør omgangen særdeles interessant. Banen ved mjøsas bredd pleier som regel alltid å gi gode utbetalinger, og vi tror på stor utbetaling på lørdag.

Innleveringsfrister Biri
V5 kl 14.10
V75 kl 15.00
V4 kl 16.06
DD kl 16.48

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En av de bedre hoppene i årgangen
V75-5 er et herlig hoppeløp, som ser veldig vanskelig ut på forhånd. Vi har funnet fram til et herlig bankerspill i dette løpet, og det er ei dame vi har jaktet på i en lengre tid. Vi lanserte 1 Chocolatique som et spennende bud på Årjäng i årsdebuten, men da var hun tung i kroppen og trengte naturlig nok en gjennomkjøring. I starten etter på Bergen travet den Arild Eggen trente hoppa et flott løp til fjerde i et løp som ble vunnet av gode Exercise To Go.

Sist på Momarken var hun tilbake som en vinner, og Chocolatier hoppa travet et strålende løp til sikker seier. Gunnar Austevoll serverte 4-års hoppa et perfekt løp i tredje utvendig underveis, og når han dro ut i angrep på oppløpet koblet hun enkelt grepet på Pretty Cowboyland. Hun satte samtidig ny banerekord på Momarken ved den anledning. I dag er sporet og motstanden helt perfekt, og det vi frykter mest er at 7 Gigant Queen overflyr henne på startsiden. Gjør hun ikke det skal 1 Chocolatique ha en topp sjanse til å lede dette fra start til mål.
Vår rangering V75-5/V4-2: A: 1 B: 2-5-7 C:12-4-10-6-5-3-11-9-13-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V75-1, Kaldblodshester 2100 meter autostart.
Et herlig kaldblodsoppgjør innleder V75-spillet denne lørdagen, og vi har god tro på 8 Føynland Kongen tross spor 8 bak bilen. Geir Flåten traveren var fantastisk god i seiersløpet nest sist på Vincennes, hvor han stakk til tet og ledet hele veien sammen med Eric Raffin. 7-åringen spant til tet og holdt knepent unna for Guli Järven som ble veldig nærgående til slutt. Lome Kongen sønnen var da langt foran en hest som Fetter’n T.G. i mål. Han har samtidig fått et løp i kroppen etter pause, og selv om det ble galopp likte vi inntrykket hesten viste i varmingen. Normalt skal han bare ha gått fram med det løpet i kroppen, og vi ser ikke bort i fra at han kan sitte i en fin posisjon direkte. Dette er en kapabel herremann som duger i et løp som dette.

1 Briskeby Rauen har utviklet seg flott i vinter, og gått gode løp hele tiden. Sist på Bjerke avsluttet han strålende bak overlegne Solvang Balder. I dag står Bokli Eld-sønnen perfekt til i spor 1, og skulle det klaffe litt underveis kan han vinne. 3 Wessel Odin kommer tilbake etter en liten pause, og er nok godt forberedt siden kretsen tar han ut i løp igjen. Moe Odin-sønnen imponerte stort i seiersløpet nest sist, hvor han la inn 1.24.0 siste 1000, og vant sprett lett. Treningsrapportene er solide, og vi tar han med på alle kuponger.

9 Torpa J. og 10 Tord Viking er begge seiersmaskiner, som står i bakspor. Skulle det klaffe litt underveis kan de dukke opp i toppen. Den siste hesten vi tar på kupongen er 12 Fetter’n T.G. som har tapt sportrekningen, men har samtidig tunge avslutninger å by på. Blir det tempo i løpet, plukker han mange til slutt og kanskje tar han ned alle?
Vår rangering V75-1: A: 8 B: 1-3-9-10 C: 12-11-4-6-7-5-2

HTML EMBED

V75-2, varmblodshester 1600 meter voltestart.
11 Mc Steamy er en hest vi har stor sans for, og han har imponert stort i fire strake seiersløp. Det er aldri lett å ta den beryktede stolpen i programmet, men det har Gundersen-traveren solide sjanser til å klare i dag. Selv om han har fått spor 11, skal han være hodet høyere enn sine konkurrenter i dag. Geir Vegard Gundersen er mangeårig champion på Biri, og kjenner denne banen bedre enn de fleste. Vi tror han kommer til å kjøre offensivt i dag, og vi tror han fort kan være med der framme ganske tidlig i løpet. Sist angrep han når det gjensto drøye runden, og spant til tet med underkant av runden igjen. Siden ble det lett match, og han kom alene inn i mål på en lav 16 tid. Vi bankerspiller på det minste V75-forslaget, men velger noen garderinger på det største da bakspor, sprint og voltestart alle er usikkerhetsmomenter.

10 Mymanyyouare er en hest Cato Antonsen holder veldig høyt, og det kan vi forstå etter prestasjonen sist i auksjonsløpet på Bjerke. Tempo var lavt i tet, og det gjorde ikke oppgaven lettere for Antonsen-traveren, men avslutningen til 3-åringen var av beste merke. Han hentet faktisk nærmere 20 meter på gode Shocking Icon den siste halve runden. Skulle det klaffe litt underveis, og den store favoritten skulle ha en dårlig dag, kan Thai Tanic-sønnen stå klar til å overta. Se også opp for 12 Chanto Photo og 4 Grafitti, som begge har god kapasitet.
Vår rangering V75-2: A: 11 B: 10-12-4 C: 2-7-8-1-3-6-9-5

V75-3, Varmblodshester 2600 meter autostart.
Et særdeles spennende stayerløp står for tur i V75-3, og vi løser løpet på to hester. 4 Photo Va Bene var fantastisk god i seiersløpet på Biri nest sist, hvor han travet store deler av løpet utvendig for lederen Fux Pride. Ned den siste langsiden trykket Photo Va Bene saften ut av Fux Pride, og overtok teten. Han fikk med en gang flere lengder tilbake til konkurrentene, og holdt strålende til sikker seier på sterke 1.13,4 over 2100 meter.

Vi velger dog å gardere med 11 Aqua Challenger som var det store stallskriket sist i samme løp. Morten A Pedersen kjørte et løp i rygger underveis, og avslutningen var av beste merke til andreplassen bak nevnte Photo Va Bene. Nå har Great Challenger sønnen fått et løp i kroppen, og skal normalt bare ha gått fram med det løpet. Lars Anvar Kolle setter seg opp i sulkyen igjen, og jeg vet han gleder seg til dette løpet. Photo Va Bene blir stor favoritt, men vi syntes det er klart interessant og streke av for 11 Aqua Challenger, som det er solid verdi i.
Vår rangering V75-4: A: 4-11 B: 3-1-6-7-12-2-9-5-10-8

V75-4, Kaldblodshester 1600 meter voltestart.
Hoppeløpene krever som regel en god del kryss, og dette løpet er av den svært vriene sorten. 1 Lome Oda imponerte sist på Bjerke, men var ute av taktene underveis. Vidar Hop mente hoppa var litt for slakt sjekket underveis, og de skal justere litt på sjekken til starten i dag. Han tror det er god sjanse for tet, og fra den posisjonen blir hun veldig vanskelig å slå. Klar førstehest!

12 Gomnes Dona viste klar formforbedring sist på Klosterskogen, hvor hun ble sittende fast med masse krefter på lager. Når først luken kom sist, spurtet hun strålende til andre, og hun ble kun slått av Anka, som holdt Solberg i sekken på oppløpet sist. Hun står fint til i springspor på 20 meter, og kan fort få en fin start direkte. Lome Kongen-datteren skal strekes på alle kuponger. 4 Gulheim Raia er ei annen hoppe med veldig fin form, og hun står samtidig veldig fint til på strek. Olav Mikkelborg har et godt tak på denne hoppa, og vi ser ikke bort i fra at hun har en 27 tid inne på en fin Biribane!

40 meter er som regel helt sjanseløst på en sprint, men 15 Gylden Tina har enorme fartsressurser, og kommer hun inn i løpet kan hun bli livsfarlig på en speed til slutt. Knut Haakenstad er veldig fornøyd med hoppa i trening, og det er vært å ta med i betraktningen. 7 Jærvsørappa, 9 Snonsøy Elda og 11 Alvine S.K. er alle kapable sprintere, som også hører hjemme på gardering!
Vår rangering V75-4: A: 1 B: 12-4-15 C: 7-9-11-8-3-14-6-13-2-10-15

V75-6/DD-1, varmblodshester 1609 meter autostart.
Fartsfest venter i V75-6 på Biri denne lørdagen, og startsiden blir avgjørende. 1 Remee La Marc kan løse veldig bra, og vi tror Vidar Hop gjør alt for å holde 4 Cantabharmony ute på startsiden. Klare han det, så er det store sjanser for at Remee La Marc leder dette løpet fra start til mål. Skulle 4 Cantabharmony komme seg til tet, blir løpet plutselig mer åpent. Vi løser løpet på 4 hester, og håper vi kommer igjennom på dem. 1 Remee La Marc får det klare vinnertipset siden vi tror tet sjansen er god. Lars Magne Søvik har gjort en fremragende jobb med 5-åringen, som har radet opp seire. På Bjerke 03/04 holdt han strålende fra tet, og sto i mot gode Ramos Boy til slutt.

4 Cantabharmony var god i debuten for Trond Buller’n Anderssen, og skal normalt ha gått fram med løp i kroppen. Kommer han seg til tet er seiersjansen til stede. 2 Millstone ble vi mektig imponert av sist på Bjerke under OGP dagen. Tom Erik Solberg og Millstone dro opp angrepet på den siste langsiden, og han holdt farten strålende til tredje bak gode hester som Please Perfect og Berlusconi. Fra et perfekt spor skal han regnes helt i toppen.

7 Fleetfoot Hanover er den siste hesten vi streker av for. Den fartsfylte hoppa til Frode Hamre kan fort få en fin posisjon direkte, og hun har travet så fort som 11.1 på sprint.
Vår rangering V75-6/DD-1: A: 1 B: 4-2-7 C: 8-5-9-11-10-6-12-3

V75-7/DD-2, kaldblodshester 1600 meter voltestart.
13 Lome Brage kan være en alternativ banker. Han står perfekt inne i dette løpet, og har samtidig fått det perfekte springsporet på 20 meter tillegg. Her kommer Per Oleg Midtfjeld til å satse offensivt direkte, og gjentar han prestasjonen fra sist er vinnersjansen stor. Vi tror fort han kan vise fram en 23- tid på en rask Biri bane i dag.

9 Solvang Balder har fått mye penger på seg på kort tid, men det ser ut som hesten har en solid utviklingskurve. Lars O. Romtveit har virkelig fått fin fart på Solvang Balder, og vi kan ikke spille en bong uten hesten til Romtveit. 7 Nordlirappen, 4 Junorprinsen, 14 Norheim Jærv og 10 Friskus er garderingsaktuelle hester.
Vår rangering V75-7/DD-2: A: 13 B: 9-7-4-14-10 C: 11-1-2-6-12-5-8-15-3

Kommentarer til denne saken