Gå til sidens hovedinnhold

- Min tid var god

Lampre-rytteren Damiano Cunego kom styrket fra sin antatt svakeste øvelse.

På gårsdagens tempoetappe fikk sammenlagtrytterne testet hvor de står i forhold til hverandre. Blant skuffelsene var Alejandro Valverde, mens Cadel Evans selv mente at han presterte som forventet.

Den italienske favoritten, Damiano Cunego, var derimot storfornøyd med sin 17. plass hvor han kom inn 1.26 minutter bak vinneren Stefan Schumacher.

Godfølelsen for Cunego
- Dagens enkeltstart var en meget viktig utfordring, så jeg var veldig konsentrert. Jeg er godt fornøyd med innsatsen min og synes tiden min var god i sammenligning med tempospesialistene. Jeg kom et snaut minutt bak Evans og åtte sekunder foran Valverde, så dette bekrefter bare den følelsen jeg har hatt de siste dagene, sa Cunego etter etappen ifølge feltet.dk

Lampre-rytteren Cunego ligger på 16. plass totalt i sammendraget, 1.26 minutter bak ledende Schumacher.

- Klatrer bra for tiden
Det var også flere som fant god grunn til å være fornøyd etter gårsdagen.

David Millar på Garmin Chipotle tråkket inn til tredjeplass og var godt fornøyd. Nå ser han frem mot klatringen som venter fremover.

- Jeg klatrer bra for tiden, så det skal bli interessant å se. Jeg tror jeg er bedre en noen har sett meg før, sa Millar som vurderer Kim Kirchen og Cadel Evans som de hardeste konkurrentene opp til Super-Bresse på den 6. etappen.

Les flere saker i vårt Tour de France-magasin
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot